Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Április 11. 07:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Sebestyén Balázsék elrepítenek egy hallgatót Dél-Afrikába

Sebestyén Balázsék elrepítenek egy hallgatót Dél-Afrikába

Véget ért a Class FM Morning Show-jának focivb-vel kapcsolatos játéka. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani ismét hozzájárult valakinek a boldogságához, ugyanis a szerencsés nyertes másodmagával elutazhat Dél-Afrikába, és rés

A Class FM Morning Show-jának triója újfent mesés nyereményhez juttatott egy szerencsés hallgatót - lezárult a rádió Labdarúgó Világbajnoksághoz kötődő játéka, amelyben Balázsék három napon át a focivb történetéhez kapcsolódó kérdéseket tettek fel a hallgatóknak.


A tét nem volt kicsi, hiszen a nyertes két személy részére szóló egy hetes utazást kap Johannesburgba, ahol autóbuszos városnézés vár rá magyar nyelvű idegenvezetővel, s ami a legfontosabb, ott tartózkodása alatt kint lehet a focivbmérkőzésein is.


Balázs, Feri és Jani legnagyobb meglepetésére egy hölgy nyerte a mindent eldöntő végső fordulót, ahová a két legtöbb helyes megfejtést küldő játékos került be. "Egyszerűen hihetetlen, hogy egy női hallgatónk, Berényi Erika nyerte meg a játékot és utazhat ki a 2010-es dél-afrikai foci világbajnokságra. Megmondom őszintén, az elején nem gondoltuk volna, hogy egy hölgy ilyen magabiztosan legyőzze a pasikat egy alapvetően férfias témában" -  mondta nevetve Sebestyén Balázs, aki azonban mindhármójuk nevében őszintén elismerte, hogy a nyertes megérdemelten nyert, mert nagyon komolyan kiképezte magát a témából a döntőre.



"Egészen fantasztikus, ahogyan ez a lány felkészült a döntőre, nagyon sokat olvasott, tanult, kijegyzetelte a futball-világbajnokság egész történelmét. De még azt is tudta, mi Dél-Afrika legmagasabb pontja. Szóval le a kalappal előtte, mert elképesztő teljesítményt nyújtott, és nagyon örülünk, hogy így alakult a dolog" - tette hozzá a Class FM műsorvezetője, aki azonban nem tart attól, hogy mindezzel folt esett volna a férfiak becsületén.
"Nem szoktam mérkőzésekre járni, a barátom vesz rá néha, hogy üljek le mellé meccset nézni" - árulta el Berényi Erika, a boldog nyertes, aki elmondása szerint nem ért a focihoz, ám amikor megtudta, hogy bekerült a döntőbe, komolyan vette a felkészülést.


"A barátom miatt küldözgettem sms-t a kérdésekre, s amikor kiderült, hogy a döntőbe kerültem, őt akartam beküldeni, de sajnos a szabályok szerint nekem kellett végigvinnem a játékot. Megijedtem, de aztán elkezdtem rá tanulni. Az utolsó három napon már hozzám se lehetett szólni" - tette hozzá nevetve a fiatal egyetemista lány.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.