Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2018. November 11. 07:25, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Segítségnyújtás helyett kifosztotta a 87 éves bácsit

Segítségnyújtás helyett kifosztotta a 87 éves bácsit

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek, az iratokat átadták az ügyészségnek.

A rendőrségre augusztus elsején 15 órakor tett bejelentést a 87 éves debreceni sértett arról, hogy otthonában megkereste egy férfi és felajánlotta neki, hogy a ház körüli munkákban, de akár a bevásárlásban és ebédkiszállításban is segít neki. A bejelentő elmondta, hogy a férfi először a lakás helyiségeit tekintette meg azért, hogy felmérje milyen munkákat kell elvégeznie. Ezt követően az ismeretlen elment és abban egyeztek meg, hogy később visszatér és a takarításban fog segíteni. Az idős férfi csak ekkor vette észre, hogy az otthon tartott pénze eltűnt. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták R. Sándort, aki beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a 42 éves férfi több hasonló bűncselekmény elkövetésével is kapcsolatba hozható.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek, az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 12. 17:56, vasárnap | Kék hírek

Többször megütötte és kirabolta idős áldozatát a villamoson

Az újpesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki pár tízezer forintért megtámadott egy idős asszonyt; a feltételezett elkövető a rendőrségi felhívás hatására adta fel magát.

2020. Július 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Rendőrökre támadó férfiakat ítéltek szabadságvesztésre

Az ózdi, illetve a hajdúböszörményi bíróság rendőrökre támadó férfiakat ítélt szabadságvesztésre gyorsított eljárásban - tudatta Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője csütörtökön közleményben.

2020. Július 08. 06:08, szerda | Kék hírek

Rendőrökre támadók őrizetét rendelték el a nyomozó ügyészek

Újabb, rendőrökre támadó férfiak őrizetét rendelték el a Debreceni Regionális Ügyészség készenlétes ügyészei, ezúttal három férfi ellen kellett intézkedniük

2020. Július 07. 16:07, kedd | Kék hírek

Hét év börtönt kapott húszkilónyi drog elrejtéséért egy külföldi kamionos

Hét év börtönre ítéltek kábítószer birtoklásáért egy horvát-szerb állampolgárságú kamionsofőrt, aki csaknem húszkilónyi marihuánát rejtett el járműve fülkéjében. A Kecskeméti Törvényszék ítélete nem jogerős.