Városlista
2020. szeptember 20, vasárnap - Friderika

Hírek

2018. November 11. 07:25, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Segítségnyújtás helyett kifosztotta a 87 éves bácsit

Segítségnyújtás helyett kifosztotta a 87 éves bácsit

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek, az iratokat átadták az ügyészségnek.

A rendőrségre augusztus elsején 15 órakor tett bejelentést a 87 éves debreceni sértett arról, hogy otthonában megkereste egy férfi és felajánlotta neki, hogy a ház körüli munkákban, de akár a bevásárlásban és ebédkiszállításban is segít neki. A bejelentő elmondta, hogy a férfi először a lakás helyiségeit tekintette meg azért, hogy felmérje milyen munkákat kell elvégeznie. Ezt követően az ismeretlen elment és abban egyeztek meg, hogy később visszatér és a takarításban fog segíteni. Az idős férfi csak ekkor vette észre, hogy az otthon tartott pénze eltűnt. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták R. Sándort, aki beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a 42 éves férfi több hasonló bűncselekmény elkövetésével is kapcsolatba hozható.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek, az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 20. 16:07, vasárnap | Kék hírek

Temetőben rabolt ki egy asszonyt két fiú

Egy 15 éves kállói fiút és 14 éves társát vették őrizetbe a nyomozók.

2020. Szeptember 19. 05:00, szombat | Kék hírek

Elítélték az egyetemista lányt vonaton molesztáló férfit

A Debreceni Törvényszék személyi szabadság felfegyverkezve elkövetett megsértésének bűntette és emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt másodfokon 5 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte azt a férfit,

2020. Szeptember 18. 11:01, péntek | Kék hírek

Illegális fegyverek miatt vettek őrizetbe egy orvvadászt Siófokon

Engedély nélkül tartott lőfegyvereket találtak egy orvvadásznál; őt és társát Siófokon vették őrizetbe - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu honlapon.

2020. Szeptember 18. 08:05, péntek | Kék hírek

Embercsempészcsoportot ítéltek el Tatabányán

A Tatabányai Törvényszék jogerősen fegyházbüntetésre ítélte csütörtökön egy embercsempész csoport öt tagját, akik 130 migránst juttattak el Németországba fejenként 250 ezer forintnak megfelelő euróért