Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2018. November 11. 07:25, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Segítségnyújtás helyett kifosztotta a 87 éves bácsit

Segítségnyújtás helyett kifosztotta a 87 éves bácsit

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek, az iratokat átadták az ügyészségnek.

A rendőrségre augusztus elsején 15 órakor tett bejelentést a 87 éves debreceni sértett arról, hogy otthonában megkereste egy férfi és felajánlotta neki, hogy a ház körüli munkákban, de akár a bevásárlásban és ebédkiszállításban is segít neki. A bejelentő elmondta, hogy a férfi először a lakás helyiségeit tekintette meg azért, hogy felmérje milyen munkákat kell elvégeznie. Ezt követően az ismeretlen elment és abban egyeztek meg, hogy később visszatér és a takarításban fog segíteni. Az idős férfi csak ekkor vette észre, hogy az otthon tartott pénze eltűnt. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták R. Sándort, aki beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a 42 éves férfi több hasonló bűncselekmény elkövetésével is kapcsolatba hozható.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek, az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 18:03, hétfő | Kék hírek

Öt percen belül elfogták a rablókat

A rendőrök elfogták azokat a rablókat, akik Miskolc belvárosában egy férfitől elvették mobiltelefonját.

2020. Január 26. 11:59, vasárnap | Kék hírek

A bíróságon garázdálkodott egy fiatal

A szekszárdi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves helyi férfival szemben folytattak garázdaság vétség elkövetése miatt.

2020. Január 24. 13:29, péntek | Kék hírek

Százmilliós értékben lopó betörő testvérpárt fogtak el

Százmillió forintnál is nagyobb értékben zsákmányolt készpénzt és különböző tárgyakat betörésekkel a gyanú szerint egy testvérpár az ország több pontján, a két férfit a napokban fogta el a rendőrség

2020. Január 24. 12:01, péntek | Kék hírek

Segítséget kért a rendőröktől, aztán lebukott egy kilónyi droggal

Több mint egy kilogrammnyi kábítószergyanús növényi törmeléket, port és növénytermesztéshez szükséges eszközöket találtak egy 37 éves nagyoroszi férfi házában – közölte a rendőrség pénteken a honlapján.