Városlista
2019. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2010. Január 03. 10:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Senkit sem zavar a győri roncsautó? Gazdátlanul, szétlopva...

Senkit sem zavar a győri roncsautó? Gazdátlanul, szétlopva...

A rendőrség szerint a tulajdonos dolga lenne elszállítani Győrben, az egyetem mellől azt az elhagyott autót, amelyet mostanra teljesen szétlopkodtak. Egy részeg fiatal vitte oda a járművet hetekkel ez

A kerekeket, az egész műszerfalat a kormánnyal együtt, az üléseket és a kárpitot is elvitték az autóból, már csak a motor maradt. A kocsival még hetekkel ezelőtt egy részeg fiatal hajtott fel a töltésre, akinek nem volt jogosítványa. A rendőrségnek akkor megígérte: elszállítja az autót, amelynek forgalmija, műszaki engedélye és biztosítása sincs, de azóta sem történt semmi. A forgalmat nem akadályozza a jármű, így a rendőrség nem tehet semmit. Azt mondják: ilyenkor a tulajdonosnak kell lépnie, neki kell megvédenie autóját.
A Győri Rendőrkapitányság alosztályvezetője a Független Hírügynökségnek elmondta: ha nincs tulajdonosa a gépjárműnek, vagy nem érik el, és láthatóan rongálják az autót, akkor azt a rendőrség elszállítja. Otoltics László hozzátette: ha rendszám nélküli az autó, akkor a közterület-felügyelőknek szólnak, akik a bejelentés után 30 nappal elszállíttatják az autót.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 20. 17:55, csütörtök | Helyi

Nyugat- Pannon Tájak szőlői, borai szakmai tanácskozás és megyei Borverseny

Csütörtökön délután rendezték meg a megyei Borversenyt a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat, a Europe Direct Tájékoztató Központ - Győr-Moson-Sopron megye és a Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottság szervezésében.

2019. Június 20. 09:07, csütörtök | Helyi

Országos Czuczor Gergely Nyelvművelő versenyt rendeztek Győrben

Szerdán rendezték meg a Győr-Moson –Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Győri Tagintézmény Talentum Műhelyének szervezésében, a győri Kölcsey Ferenc Általános Iskolában az első országos Czuczor Gergely Nyelvművelő versenyt.

2019. Június 19. 07:02, szerda | Helyi

Művész a házban

A 15. Magyar Táncfesztivál keretein belül rendezték meg a "Művész a házban" előadássorozat következő estjét, melynek vendége Lakatos János- koreográfus, táncpedagógus, a Magyar Táncművészeti Egyetem tanára volt

2019. Június 18. 10:32, kedd | Helyi

Hiányzik már Gáspár Kata, Járai Máté és a 200 első randi? Ősztől jön a folytatás

Megkezdődtek a VIASAT3 saját gyártású sorozatának újabb forgatási munkálatai. A napi fikciós sorozat második évada ősszel kerül képernyőre, 58 új, egyórás epizóddal.