Városlista
2019. december 8, vasárnap - Mária

Hírek

2019. November 18. 15:09, hétfő | PR

Shaggy szőnyeg, mint a lakás dekorációs eleme

Shaggy szőnyeg, mint a lakás dekorációs eleme

A shaggy szőnyeg nem csak látványra, de tapintásra is nagyon kellemes, hiszen meleg, puha és bolyhos rostjai kellemesen simogatják a bőrünket.

A shaggy szőnyeg többféle, különböző anyagból készülhet és rendkívül sokféle színben lehet vele a boltokban találkozni. Egyfajta lágyságot kölcsönöz a lakásnak, így ha igazán barátságos otthonra vágyunk, ha a lakás minden pontjára szeretnénk egy kis melegséget csempészni, akkor lehet, hogy az ideális választás a shaggy szőnyeg lesz, már ami a szőnyegválasztást illeti.

A shaggy szőnyeg összekötheti a konyhát és a nappalit

Sok esetben, egy légtérben, térelválasztó nélkül működik a konyha és a nappali. Ebben az esetben érdemes olyan shaggy szőnyeget választani, amely mind stílusában, mind színvilágában harmóniát alkot, és azt sugallja, hogy a lakás tulajdonosa nem csak érti a dolgát, de számára az is fontos, hogy a lakása barátságos legyen és melegséget sugározzon.

A nappali dekorációs eleme is lehet

A shaggy szőnyeg szinte más megvilágításba helyezi a nappalit, hiszen a vendégeknek már a szőnyegre lépéskor is pozitív tapasztalatai lesznek, ahogy a meleg, bolyhos szőnyegre lépnek. A szőnyegen akár még üldögélni is lehet, hiszen olyan vastag, hogy könnyedén semlegesíteni tudja a járólap, vagy a padló hűvösségét.

A nappali nem csak a vendégvárás színtere lehet, hanem a személyes feltöltődésünket is biztosítja, ha egy kényelmes fotelba kucorodva, a lábunkat a puha, meleg szőnyegen nyugtatva olvasgatunk, vagy egy plédbe burkolózva szunyókálunk, borozgatunk, a kandalló pattogó tüzét nézve. Ilyenkor is jólesik, ha a talpunkat a meleg, vastag szőnyegre helyezhetjük.

A fürdőszoba sem nélkülözheti ezt a szőnyeget

A fürdőszoba hideg járólapja arra késztethet bennünket, hogy gyorsan intézzük el a zuhanyzás utáni törülközést. Biztosan nem fogunk többé rohanni, amennyiben egy shaggy szőnyegre lépünk, hiszen ez a szőnyeg szinte marasztal bennünket olyan finom és meleg.

Az irodában is élvezet lesz dolgozni

Amennyiben otthon dolgozunk, akkor is jól jöhet, ha az asztalunk alatt egy ilyen bolyhos szőnyeg terül el, hiszen a láblógatás, nem megfelelő vérkeringést eredményez. A hideg lábakat pedig könnyedén felmelegíti ez a vastag szőnyeg.

Az étkező hangulatát is feldobja

A családdal történő közös étkezést még kellemessebbé varázsolhatjuk, ha az étkezőasztal alá egy nagyobb shaggy szőnyeget terítünk. A színválasztásra itt is ügyeljünk. Az esti hangulatot egy színes, vagy mintás darab még inkább felpezsdíti.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 06. 13:24, péntek | PR

Fázós vagy? Így vértezd fel magad a téli hónapokra!

Vannak, akik már 20 fokban is vacognak, és vannak, akik egy vékony pulóver – vékony kabát kombinációban is képesek áttelelni.

2019. November 25. 10:10, hétfő | PR

Így lehet okos az otthonunk

Ma már, ha azt mondjuk okos eszközök, akkor nem szabad csak a mobiltelefonokra, okosórákra vagy épp tabletekre gondolni.

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:26, péntek | PR

Üzemeltess webshopot okosan

Számos oka lehet annak, hogy valaki online árusításba kezd. Webshopot üzemeltetni ma már megszokott dolog, mely számtalan előnnyel jár. Nem véletlen, hogy egyre több online áruház jelenik meg a kínálatban.