Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2019. November 18. 15:09, hétfő | PR

Shaggy szőnyeg, mint a lakás dekorációs eleme

Shaggy szőnyeg, mint a lakás dekorációs eleme

A shaggy szőnyeg nem csak látványra, de tapintásra is nagyon kellemes, hiszen meleg, puha és bolyhos rostjai kellemesen simogatják a bőrünket.

A shaggy szőnyeg többféle, különböző anyagból készülhet és rendkívül sokféle színben lehet vele a boltokban találkozni. Egyfajta lágyságot kölcsönöz a lakásnak, így ha igazán barátságos otthonra vágyunk, ha a lakás minden pontjára szeretnénk egy kis melegséget csempészni, akkor lehet, hogy az ideális választás a shaggy szőnyeg lesz, már ami a szőnyegválasztást illeti.

A shaggy szőnyeg összekötheti a konyhát és a nappalit

Sok esetben, egy légtérben, térelválasztó nélkül működik a konyha és a nappali. Ebben az esetben érdemes olyan shaggy szőnyeget választani, amely mind stílusában, mind színvilágában harmóniát alkot, és azt sugallja, hogy a lakás tulajdonosa nem csak érti a dolgát, de számára az is fontos, hogy a lakása barátságos legyen és melegséget sugározzon.

A nappali dekorációs eleme is lehet

A shaggy szőnyeg szinte más megvilágításba helyezi a nappalit, hiszen a vendégeknek már a szőnyegre lépéskor is pozitív tapasztalatai lesznek, ahogy a meleg, bolyhos szőnyegre lépnek. A szőnyegen akár még üldögélni is lehet, hiszen olyan vastag, hogy könnyedén semlegesíteni tudja a járólap, vagy a padló hűvösségét.

A nappali nem csak a vendégvárás színtere lehet, hanem a személyes feltöltődésünket is biztosítja, ha egy kényelmes fotelba kucorodva, a lábunkat a puha, meleg szőnyegen nyugtatva olvasgatunk, vagy egy plédbe burkolózva szunyókálunk, borozgatunk, a kandalló pattogó tüzét nézve. Ilyenkor is jólesik, ha a talpunkat a meleg, vastag szőnyegre helyezhetjük.

A fürdőszoba sem nélkülözheti ezt a szőnyeget

A fürdőszoba hideg járólapja arra késztethet bennünket, hogy gyorsan intézzük el a zuhanyzás utáni törülközést. Biztosan nem fogunk többé rohanni, amennyiben egy shaggy szőnyegre lépünk, hiszen ez a szőnyeg szinte marasztal bennünket olyan finom és meleg.

Az irodában is élvezet lesz dolgozni

Amennyiben otthon dolgozunk, akkor is jól jöhet, ha az asztalunk alatt egy ilyen bolyhos szőnyeg terül el, hiszen a láblógatás, nem megfelelő vérkeringést eredményez. A hideg lábakat pedig könnyedén felmelegíti ez a vastag szőnyeg.

Az étkező hangulatát is feldobja

A családdal történő közös étkezést még kellemessebbé varázsolhatjuk, ha az étkezőasztal alá egy nagyobb shaggy szőnyeget terítünk. A színválasztásra itt is ügyeljünk. Az esti hangulatot egy színes, vagy mintás darab még inkább felpezsdíti.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:37, hétfő | PR

3 húsbavágó érv, amiért a költöztetést rakodással rendeld, profiktól

Csak a vándormadarak költöznek évenként, de van, aki majdnem ilyen gyakorisággal vált új albérletre. Ez persze sok költöztetés rakodással, ami sokba is kerül. Miért rossz ötlet mégis spórolni a profikon?

2020. Július 06. 18:18, hétfő | PR

Zavart okoz a C típusú nyelvvizsga kifejezés, de miért?

Mint minden területnek, a nyelvvizsgáknak is megvan a maga zsargonja. Ehhez tartozik a C típusú nyelvvizsga kifejezés is, de a zsargon idővel változik és ez bizony okozhat félreértéseket.

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.