Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. November 18. 15:09, hétfő | PR

Shaggy szőnyeg, mint a lakás dekorációs eleme

Shaggy szőnyeg, mint a lakás dekorációs eleme

A shaggy szőnyeg nem csak látványra, de tapintásra is nagyon kellemes, hiszen meleg, puha és bolyhos rostjai kellemesen simogatják a bőrünket.

A shaggy szőnyeg többféle, különböző anyagból készülhet és rendkívül sokféle színben lehet vele a boltokban találkozni. Egyfajta lágyságot kölcsönöz a lakásnak, így ha igazán barátságos otthonra vágyunk, ha a lakás minden pontjára szeretnénk egy kis melegséget csempészni, akkor lehet, hogy az ideális választás a shaggy szőnyeg lesz, már ami a szőnyegválasztást illeti.

A shaggy szőnyeg összekötheti a konyhát és a nappalit

Sok esetben, egy légtérben, térelválasztó nélkül működik a konyha és a nappali. Ebben az esetben érdemes olyan shaggy szőnyeget választani, amely mind stílusában, mind színvilágában harmóniát alkot, és azt sugallja, hogy a lakás tulajdonosa nem csak érti a dolgát, de számára az is fontos, hogy a lakása barátságos legyen és melegséget sugározzon.

A nappali dekorációs eleme is lehet

A shaggy szőnyeg szinte más megvilágításba helyezi a nappalit, hiszen a vendégeknek már a szőnyegre lépéskor is pozitív tapasztalatai lesznek, ahogy a meleg, bolyhos szőnyegre lépnek. A szőnyegen akár még üldögélni is lehet, hiszen olyan vastag, hogy könnyedén semlegesíteni tudja a járólap, vagy a padló hűvösségét.

A nappali nem csak a vendégvárás színtere lehet, hanem a személyes feltöltődésünket is biztosítja, ha egy kényelmes fotelba kucorodva, a lábunkat a puha, meleg szőnyegen nyugtatva olvasgatunk, vagy egy plédbe burkolózva szunyókálunk, borozgatunk, a kandalló pattogó tüzét nézve. Ilyenkor is jólesik, ha a talpunkat a meleg, vastag szőnyegre helyezhetjük.

A fürdőszoba sem nélkülözheti ezt a szőnyeget

A fürdőszoba hideg járólapja arra késztethet bennünket, hogy gyorsan intézzük el a zuhanyzás utáni törülközést. Biztosan nem fogunk többé rohanni, amennyiben egy shaggy szőnyegre lépünk, hiszen ez a szőnyeg szinte marasztal bennünket olyan finom és meleg.

Az irodában is élvezet lesz dolgozni

Amennyiben otthon dolgozunk, akkor is jól jöhet, ha az asztalunk alatt egy ilyen bolyhos szőnyeg terül el, hiszen a láblógatás, nem megfelelő vérkeringést eredményez. A hideg lábakat pedig könnyedén felmelegíti ez a vastag szőnyeg.

Az étkező hangulatát is feldobja

A családdal történő közös étkezést még kellemessebbé varázsolhatjuk, ha az étkezőasztal alá egy nagyobb shaggy szőnyeget terítünk. A színválasztásra itt is ügyeljünk. Az esti hangulatot egy színes, vagy mintás darab még inkább felpezsdíti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.