Városlista
2020. április 4, szombat - Izidor

Hírek

2020. Február 17. 11:28, hétfő | Bulvár

Sírva ment le a színpadról Elton John

Sírva ment le a színpadról Elton John

Vasárnap sírva ment le a színpadról a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag Elton John mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép.

Az aucklandi színpadon félbeszakadt a vasárnapi koncert, és meghirdettek még egyet-egyet keddre és szerdára is, ám azokat hétfőn már lemondták. Viszont lesz még egy szintén Aucklandben csütörtökön is, és a hírek szerint az éppen lábadozó John vállalja a három nap múlva esedékes koncertet.

„Teljesen elment a hangom. Nem tudok énekelni" – mondta még vasárnap a mikrofonba, mielőtt lement volna a színpadról. A közönség hatalmas tapssal jutalmazta az őszinteséget. Az zenész később Instagram-oldalán közölte, hogy korábban enyhébb tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála, de ennek ellenére úgy döntött, megtartja a koncertet. „Teljes szívemből zongoráztam és énekeltem addig, amíg már nem jött ki énekhang a torkomon. Csalódott vagyok, nagyon felindult, és sajnálom" – írta az Instagramon közölt képe mellé.

A 72 éves Oscar-díjas művész világkörüli Farewell Yellow Brick Road-turnéján érkezett Új-Zélandra. Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök találkozott vele néhány perccel a koncert előtt, és utólag azt mondta, John láthatóan nem volt jól. A kormányfő szerint „ami vasárnap este a színpadon történt, az Johnnak a közönsége iránti elkötelezettségét mutatja". Elton John egy hete kapott Oscar-díjat az amerikai filmakadémiától az (I'm Gonna) Love Me Again című daláért, amelyet életrajzi filmjéhez a Rocektmanhez írt állandó szerzőtársával, Bernie Taupinnal.

Forrás: origo.hu

Kép: youtube.hu

Címkék: elton john, koncert, zene

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 18:00, péntek | Bulvár

Ronaldo lesz az első dollár milliárdos futballista

A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres - a Business Insider szerint.

2020. Április 03. 17:37, péntek | Bulvár

Nem jött be az éjszakai romantika Csordás Tibinek - VIDEÓ

Világéletemben az volt a vágyam, hogy zenével foglalkozzak és a dalaimat minél több embernek előadhassam – mondta a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorában Csordás Tibi, a Fiesta egykori tagja.

2020. Április 03. 15:01, péntek | Bulvár

Elhalasztották a nyár nagy slágerének szánt Top Gun 2 bemutatóját

A nyolcvanas évek egyik kasszasikeréhez, a Top Gun című filmhez készült folytatást a nyár nagy slágerének szánták, de forgalmazását a koronavírus-járvány miatt most decemberre halasztották.

2020. Április 02. 16:31, csütörtök | Bulvár

Online már látható Rofusz Kinga Otthon című új animációs filmje - VIDEÓ

A YouTube-on lehet megnézni Rofusz Kinga Otthon című új animációs filmjét, melynek üzenete új értelmet nyert most, amikor az egész ország otthon marad.