Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2010. Január 05. 06:33, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Soha korábban nem foglaltak le ekkora mennyiségű amfetamint

Soha korábban nem foglaltak le ekkora mennyiségű amfetamint

Mintegy hat kiló amfetamint és húszezer drogtablettát találtak a rendőrök egy rajtaütés során egy négyfős török társaságnál Józsefvárosban – jelenti a HavariaPress. A még karácsony előtt elfogott társaság lebukása után elfogtá

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai korábbi információk alapján, december 20-án ütöttek rajta a főváros VIII. kerületében egy négytagú társaságra, akikről azt feltételezték, hogy drogban utaznak. A társaság 3 török állampolgárságú tagjától, illetve török-magyar kettős állampolgárságú társuktól az elfogás pillanatában húszezer darab extasy tabletta és megközelítőleg 6 kilónyi amfetamin került elő, aminek összértéke megközelítette a 27 millió forintot. A drogfogás jelentőségét jelzi, hogy 2009 során rendőrségi rajtaütés során soha korábban nem foglaltak le ekkora mennyiségű amfetamint. Az elfogást követő nap estéjén Szentendre területén rendőrkézre került az a magyar állampolgár is, aki a rendelkezésre álló adatok alapján a kábítószert az országba becsempészte. A bíróság azóta mind az üt gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte, ügyükben a további eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya folytatja le.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 19. 12:14, szerda | Kék hírek

Több mint 140 milliót csaltak ki kedvező hiteleket ígérve

Egy kállói férfi és kaposvári nő társa csalt ki több millió forintot a sértettektől. A Nógrád megyei rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket.

2019. Június 19. 05:00, szerda | Kék hírek

Megöltek egy tiszafüredi nőt

Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

2019. Június 17. 15:22, hétfő | Kék hírek

Megöltek egy nőt Érden

Megöltek egy nőt Érden vasárnap este, az esettel összefüggésben egy férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki - közölte a rendőrség a honlapján.

2019. Június 16. 13:01, vasárnap | Kék hírek

Holttestet találtak a zalaegerszegi parkerdőben

Holttestet találtak a sétálók szombat reggel a zalaegerszegi parkerdőben - írta online kiadásában a Zalai Hírlap.