Városlista
2019. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2010. Január 05. 06:33, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Soha korábban nem foglaltak le ekkora mennyiségű amfetamint

Soha korábban nem foglaltak le ekkora mennyiségű amfetamint

Mintegy hat kiló amfetamint és húszezer drogtablettát találtak a rendőrök egy rajtaütés során egy négyfős török társaságnál Józsefvárosban – jelenti a HavariaPress. A még karácsony előtt elfogott társaság lebukása után elfogtá

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai korábbi információk alapján, december 20-án ütöttek rajta a főváros VIII. kerületében egy négytagú társaságra, akikről azt feltételezték, hogy drogban utaznak. A társaság 3 török állampolgárságú tagjától, illetve török-magyar kettős állampolgárságú társuktól az elfogás pillanatában húszezer darab extasy tabletta és megközelítőleg 6 kilónyi amfetamin került elő, aminek összértéke megközelítette a 27 millió forintot. A drogfogás jelentőségét jelzi, hogy 2009 során rendőrségi rajtaütés során soha korábban nem foglaltak le ekkora mennyiségű amfetamint. Az elfogást követő nap estéjén Szentendre területén rendőrkézre került az a magyar állampolgár is, aki a rendelkezésre álló adatok alapján a kábítószert az országba becsempészte. A bíróság azóta mind az üt gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte, ügyükben a további eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya folytatja le.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 22. 07:22, hétfő | Kék hírek

Elgázolt egy embert az Egerből Füzesabonyba tartó személyvonat

Elgázolt egy embert Füzesabony és Maklár között az Egerből Füzesabonyba tartó személyvonat hétfő hajnalban, a helyszínelés ideje alatt Maklár és Füzesabony között nem közlekednek a vonatok.

2019. Július 21. 18:04, vasárnap | Kék hírek

Feltörte barátnője a közösségi oldali fiókját és azzal fenyegetőzött

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

2019. Július 21. 13:18, vasárnap | Kék hírek

Gázpisztollyal zárta a kocsmai vitát egy vendég

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy gárdonyi vendéglátó egységben gázriasztó fegyvert használt egy vita során.

2019. Július 21. 12:18, vasárnap | Kék hírek

Illegális gyorsulási verseny ellen léptek fel a hatóságok a fővárosban

Az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében tartott ellenőrzést pénteken a rendőrség és a közlekedési hatóság Budatétényben - tette közzé honlapján vasárnap reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.