Városlista
2019. november 14, csütörtök - Aliz

Hírek

2010. Január 05. 06:33, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Soha korábban nem foglaltak le ekkora mennyiségű amfetamint

Soha korábban nem foglaltak le ekkora mennyiségű amfetamint

Mintegy hat kiló amfetamint és húszezer drogtablettát találtak a rendőrök egy rajtaütés során egy négyfős török társaságnál Józsefvárosban – jelenti a HavariaPress. A még karácsony előtt elfogott társaság lebukása után elfogtá

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai korábbi információk alapján, december 20-án ütöttek rajta a főváros VIII. kerületében egy négytagú társaságra, akikről azt feltételezték, hogy drogban utaznak. A társaság 3 török állampolgárságú tagjától, illetve török-magyar kettős állampolgárságú társuktól az elfogás pillanatában húszezer darab extasy tabletta és megközelítőleg 6 kilónyi amfetamin került elő, aminek összértéke megközelítette a 27 millió forintot. A drogfogás jelentőségét jelzi, hogy 2009 során rendőrségi rajtaütés során soha korábban nem foglaltak le ekkora mennyiségű amfetamint. Az elfogást követő nap estéjén Szentendre területén rendőrkézre került az a magyar állampolgár is, aki a rendelkezésre álló adatok alapján a kábítószert az országba becsempészte. A bíróság azóta mind az üt gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte, ügyükben a további eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya folytatja le.


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 07:11, csütörtök | Kék hírek

Egy 94 éves bajbajutott bácsinak segítettek a rendőrök

Kutyáját szerette volna megetetni az az idős férfi, aki mezőkövesdi háza udvarán elesett és több órája hangosan segítségért kiabált.

2019. November 13. 19:00, szerda | Kék hírek

Letartóztatták az M5-ösön történt fegyveres rablás egyik gyanúsítottját

Letartóztatta a Kecskeméti Járásbíróság szerdán azt a férfit, aki a gyanú szerint társával április 22-én hajnalban az M5-ös autópályán gáz-riasztófegyverrel kirabolta egy autó román vezetőjét és utasait

2019. November 13. 06:00, szerda | Kék hírek

Balesetben többen megsérültek Szombathelynél

Két jármű ütközött, többen megsérültek kedden Szombathely és Táplánszentkereszt között.

2019. November 12. 17:05, kedd | Kék hírek

Rendőrautónak ütközött egy kocsi a fővárosban

Rendőrautónak ütközött egy gépkocsi Budapesten, az Árpád hídnál kedd délután, a balesetben egy rendőr megsérült - közölte a rendőrség a honlapján.