Városlista
2020. március 30, hétfő - Zalán

Hírek

2010. Január 28. 13:48, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Soha nem látott felvételek Angelináról

Soha nem látott felvételek Angelináról

Angelina Jolie és bátyja összeállított egy megható videót gyerekkori nyaralásaikból anyjuk, Marcheline halálának harmadik évfordulójára.

Nehéz időszakon megy most keresztül Angelina Jolie, mivel minden a Brad Pitt-tel való szakításával van tele. De anyja halálának harmadik évfordulója valószínűleg sokkal jobban megviselte tegnap. A színésznő és bátyja, James Haven még mindig nehezen birkóznak meg imádott mamájuk elvesztésével, ezért készítettek egy megható videót Marcheline Bertrand emlékére. A testvérek összevágták két gyerekkori, Hawaii-on eltöltött nyaralásuk felvételeit, ami szerintük életük legboldogabb időszaka volt. A szép rekviem olyan privát képsorokat tartalmaz, amiket eddig nem láthattak idegenek.

Ebben a pletykákkal elárasztott időszakban jó látni, hogy Angie valaha ártatlan kisgyerek volt, akiről semmi rosszat nem lehetett elmondani. Nem hiába emlékszik szívesen erre korszakra maga Jolie is.Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 30. 17:06, hétfő | Bulvár

Az asztronauták vizelete is segíthet megépíteni a Holdon az alapbázist

Az asztronauták vizelete is segíthet megépíteni a Holdon az alapbázist: a benne lévő karbamid lágyítóként alkalmazható a szerkezetek betonjában - vélik európai kutatók.

2020. Március 30. 16:21, hétfő | Bulvár

A polgármesterek és a média újabb összecsapása - VIDEÓ

Egyik gála a másik után: a tavaszt Nagynyárádon – Mohácstól nem messze – köszöntötte az ANDONIK Médiaválogatott, amely a Polgármester All Star’s ellen lépett pályára.

2020. Március 30. 16:19, hétfő | Bulvár

Vicces poszttal, de komoly mondanivalóval üzent Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábor számos műsort vezetett már a televízióban, egyik sikeres vetélkedője a Maradj talpon! volt, egy kvíz, ahol a mélybe pottyantak a kiesett versenyzők.

2020. Március 30. 14:17, hétfő | Bulvár

Exkluzív! Vándor Éva kulcsszereplő lesz a Drága örökösökben

A sorozat hétfő esti epizódjának előzetesét itt tekinthetik meg: