Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2023. Augusztus 16. 07:15, szerda | Helyi

Sok dolga volt a rendőrség munkatársainak a hétvégén

Sok dolga volt a rendőrség munkatársainak a hétvégén

Győr-Moson-Sopron vármegye útjain az elmúlt 72 órában összesen 20 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök

Közülük egy halállal, három súlyos, hat könnyű sérülésekkel és tíz anyagi kárral végződött.

A police.hu szerint egy 18 éves fiatalember közlekedett segédmotoros kerékpárjával Sopronban, a Virágvölgyi úton 2023. augusztus 12-én 0 óra 45 perckor. A jármű sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, és egy balra ívelő kanyarulatban nekiütközött az út melletti szegélynek, a sofőr elvesztette egyensúlyát, és egy betonkábelnek ütközött. A balesetben a motor vezetőjét a mentőszolgálat súlyos sérülésekkel szállította kórházba.

Sokorópátkán, a Kossuth Lajos utcában személygépkocsival haladt egy 24 éves helyi férfi 2023. augusztus 12-én 3 óra körül, amikor – vélhetően ittasságából kifolyólag – az útpadkára hajtott, majd elveszítette uralmát a járműve felett, és egy ház kapubejárójához vezető hídnak ütközött. Ezt követően továbbsodródott, és egy szomszédos ház kapuját kidöntve az autóval az oldalára borulva állt meg. A balesetben a sofőr megsérült, és szintén kórházba került.

Egy szlovák honosságú személygépkocsival közlekedett 2023. augusztus 13-án 21 óra 25 perckor egy 43 éves férfi a 85-ös főútvonalon. Sávváltásba kezdett, azonban nem vette észre, hogy közben mellé hajtott egy másik személyautó, amelynek nekiütközött. Az eset során a szlovák felségjelzésű jármű vezetője megsérült, a mentők kórházba vitték.

A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.

2024. Április 30. 08:13, kedd | Helyi

Felavatták Halbritter Mátyás emlékművét

Emlékművet állítottak a Győri Keksz- és Ostyagyár volt igazgatója tiszteletére.

2024. Április 30. 07:16, kedd | Helyi

Ismét felveszik a harcot Győrben a kártevők ellen

A Győr-Szol Zrt. április 30-án, kedden, május 1-jén, szerdán és május 2-án, csütörtökön este 22 óra és másnap reggel 6 óra között permetezné a Győr területén található utcai fákat

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.