Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Május 05. 07:47, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Sokkoló kép Beckhamről

Sokkoló kép Beckhamről

Bár a focizás a szakmája, de láthattuk már David Beckhamet modellkedés, vagy alvás közben, most pedig a legutóbbi műtétjét is megtekinthetjük.

 

Az ember kezdi azt hinni, hogy a sztárok életébe már nincs tabu. David Beckham ugyanis nemcsak elmesélte, hogy miként halad a rehabilitációja, de meg is mutatta a műtétje közben készült felvételeket. Pedig Becks igazából kívülről nyújt kellemes látványt, nem pedig belülről. Ő ettől függetlenül vígan beszélt az Achilles-ín összevarrásáról, miközben a kivetítőn mindezt vizuálisan is lekövethették a nézők. Bár sokaknak nem nyerte el a kisfilm a tetszését, és a felvételek után panaszt tettek a David Letterman Show készítőinél. 

 

David múlt hónapban lépett rosszul egy AC Milan meccsen, és ekkor szakadt el az Achilles-ínja. Így ki kell hagynia a nyári világbajnokságot, és novemberig csak a lelátóról fog lát majd labdát... Viszont anyagilag elég jól járt a sérüléssel, mert a lába alaposan be volt biztosítva. A médiakampányról nem is beszélve. 

 

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.