Városlista
2020. július 16, csütörtök - Valter

Hírek

2009. December 31. 08:27, csütörtök | Helyi
Forrás: HírTV

Sokkolóval támadt az ékszerbolti eladóra egy 30 éves férfi Győrben

Sokkolóval támadt az ékszerbolti eladóra egy 30 éves férfi Győrben

Sokkolóval akart kirabolni egy győri ékszerüzletet egy férfi szerda délután. Az eladóval dulakodni kezdett, a kirakat előtt sétálók ezt észrevették, és a nő segítség

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: szerda délután négy óra körül lépett be az ékszerüzletbe a férfi. Fejére sapkát húzott, egy mobilnak látszó sokkolóval telefonálást imitált. Azt mondta az eladónak, hogy nyakláncot szeretne vásárolni, mikor azonban a nő elővette az arany ékszereket, a hajánál fogva elkapta és a sokkolót a nyakához nyomta. A nő nem hagyta magát, dulakodni kezdett a férfival, amire az utcán sétálók is felfigyeltek.

Az egyik járókelő bement és kérdőre vonta a férfit, majd egy másik sétáló is a segítségükre sietett. A 30 éves ózdi férfit a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A fiatalember ellen rablás kísérlete miatt indított nyomozást a rendőrség.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét