Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2012. Április 11. 14:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Sokkolta a betegsége az RTL műsorvezetőjét

Sokkolta a betegsége az RTL műsorvezetőjét

Egyre több sztár vall őszintén a nyilvánosság előtt betegségéről. Az elmúlt napokban Lilu és Erős Antónia is így tett.

Lilu a Csak csajokban hozta szóba a témát, ugyanis egy kineziológussal beszélgetett. Miután a szakember elmondta, mi mindenre alkalmazzák a speciális módszert, az ismert tévés kijelentette, bár kicsit szkeptikus, de szívesen kipróbálná a kineziológiát. Mindezt azért, mert szeretne megszabadulni gyötrő allergiájától. A kineziológus szerint ahhoz, hogy Lilu meggyógyulhasson, neki is aktívan közreműködnie kell, de nem lehetetlen, hogy kigyógyuljon a betegségből.

Erős Antónia a Reflektor magazinnak vallott cukorbetegségéről. A híradós megdöbbentő hitelességgel írta le, mit érzett, amikor 1995-ben közölték vele, nagy a baj. "Sokkolt a hír, az jutott eszembe, hogy most már vége az életemnek, jönnek az injekciók és nyílván ezzel nem is lehet együtt élni. Zokogtam a szobámban az ágyon. De ez az első megdöbbenés, vagy sokk csak 1-2 napig tartott." - mesélte Erős Antónia, aki időközben létrehozta az Egy csepp figyelem alapítványt, amely nem csak a cukorbetegeknek segít, de a betegség megelőzéséért is kampányol.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.

2021. Január 15. 13:00, péntek | Bulvár

Új közép-európai erősember szervezet indult

A profik amatőröknek is népszerűsítik a sportágat