Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Október 22. 10:27, kedd | Bulvár
Forrás: infogyor.hu

Soma: \'azt gondoltam, hogy ha felnőtt leszek, leborotválom a fejem..\'

Soma: \'azt gondoltam, hogy ha felnőtt leszek, leborotválom a fejem..\'

Soma Mamagesa rajongói oldalára posztolt egy fiatalkori fotót magáról. Majd olyan információkat osztott meg, amit eddig még nem tudhattunk róla.

Somát manapság a Sztárban sztár című műsorban lehet látni, ahogy híres énekesekké varázsolják át. Közben Afrodiziákumok című új könyve már kapható a könyves boltokban!

Somogyi Gyönygikének született később „Soma” néven vált híressé. 25 évesen kérte vissza az eredeti családi nevét, a Spitzert- 14 évesen, tele ambícióval és önbizalomhiánnyal.

„Ráadásul abban a szerencsés találkozásban, hogy minél nagyobb volt az önbizalomhiány,annál nagyobb volt/lett az ambíció. Elmondani nem tudom, mennyire utáltam ezt a hónaljszőr szerű Rhoda Scott frizurát! ( 11 éves koromig egyenes hajam volt, majd, amikor megjött a menstruációm, a fejemen az "első sor" hónaljszőrré változott a hormonális változás hatására, kb. egy év múlva az egész hajam átalakult. Kb. 6 éven át szinte minden este bevizeztem a hajam, és vagy sapkában, vagy kendőben aludtam, hogy lenyomjam a göndörséget, ám ez nem jött össze. Sőt, a vizes, szellőzetlen haj még ezek után korpás is lett, úgyhogy éveken át át azt gondoltam, hogy ha felnőtt leszek, leborotválom a fejem, és gyönyörű, hosszú hajú, egyenes parókáim lesznek. ) Aztán persze ez elmúlt, és hamaroisan eljött az az időszak, hogy elkezdtem élvezni az extra sűrű, göndör hajam, ami a védjegyem is lett, és ami most már nem is annyira göndör...” – írja Soma Mamagesa Facebook rajongóinak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.