Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 11. 06:44, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Sorsára hagyták a csecsemőt

Sorsára hagyták a csecsemőt

Egy újszülött kisfiút hagytak a fővárosi Bethesda Gyermekkórház lépcsőjén. A kisfiú életképes, egészséges, valószínűleg nemrég születhetett - mondta a BRFK sajtóügyeletese.

A rendőrségre reggel 7 óra előtt érkezett egy bejelentés, hogy a kórház lépcsőjére letettek egy kisbabát. Az ügyben kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.