Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2010. Április 07. 07:36, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Sosem látott profizmus a kábítószer-termesztésben

Sosem látott profizmus a kábítószer-termesztésben

Profi marihuána-termesztőt fogtak a rendőrök a napokban Debrecenben. A 38 éves férfi hétvégi házában 142 tő kendert találtak. Hajdú-Bihar megyében korábban még sohasem találkoztak ilyen alapossággal és profizmussal a kábítószer-terme

A hőmérséklet, pára- és világításszabályozó berendezések működtetéséhez óriási energiára volt szükség. A ház villanyszámlája ötmillió forint volt - mondta el Tóth Ferenc, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője kedden.A férfit korábban felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték embercsempészésért, közokirat-hamisításért, csalásért, és hatóság félrevezetéséért. A rendőrség indítványozta előzetes letartóztatását. A tesztek kimutatták, hogy nem csak termesztő, drogfogyasztó is volt. Azt még vizsgálják, mióta termesztett kábítószert, és milyen széles körben folyt az értékesítés. Ez határozza meg, mekkora büntetést kaphat majd. A férfi nem tett vallomást.(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 16:08, péntek | Kék hírek

210 millió forintnyi rákot próbáltak csempészni

Elfogtak a Nagylak Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai a közúti határátkelőhelyen két férfit, akik 4350 rákot akartak az országba szállítani.

2021. Október 21. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Valami bűzlött egy szolnoki utcában

A szolnoki rendőrök felszámolták a családi háznál kialakított kannabiszültetvényt.

2021. Október 20. 16:07, szerda | Kék hírek

Drogdíler családra csaptak le a rendőrök

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot.

2021. Október 20. 10:50, szerda | Kék hírek

Detroitban fogtak el egy magyar bűnözőt

Detroitban fogtak el egy költségvetési csalás miatt keresett magyar férfit - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szerdán a police.hu oldalon.