Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Január 22. 17:15, péntek | Helyi
Forrás: Speedfit Fitness Studio

SPEEDFIT - Fitnesz Mindenkinek! Fáj a háta? Ne kerülje el az edzőtermet!

SPEEDFIT - Fitnesz Mindenkinek! Fáj a háta? Ne kerülje el az edzőtermet!

A gerinc testünk létfontosságú része, melynek egészsége, terhelhetősége jelentős mértékben határozza meg életminőségünket. Felépítése hasonló a magasa

A kérdés, tehetünk-e valamit gerincünk egészségéért, vagy bízzuk az egészet az orvostudományra? Nos, tehetünk. Többet, mint gondolnánk. A legfontosabb a prevenció. Sokszorosan igazolt tétel, hogy a bajt sokkal könnyebb megelőzni, mint orvosolni azt. Az is igaz, hogy nem megfelelő gyakorlatokkal lehet ártani is.

 

Mit tegyünk? Jómagam is 25 éve már, hogy egy élsportból adódó gerincsérvvel élek együtt. Ha nem erősítem folyamatosan a gerincmerevítő hátizmomat, akkor idővel sajnos kiújul. Az edzőteremben viszont folyamatos edzéssel panaszmentessé válik, kordában tartható. Az erős izomzat átveszi a terhet a sérült gerincről. Amilyen erős az izom, olyan erős a gerinc is. 40 felett már 10 emberből 8-9, valószínű, hogy valamilyen gerinctáji panaszokról tud beszámolni Szakszerű edzői irányítással azonban sok esetben akár a műtét is elkerülhető.

 

A ráfordított idő és anyagi áldozat jobban kamatozik bármely bankbetétnél, hisz nem minden munkahely tolerálja, ha a munkavállaló gyakran hetekre, hónapokra kiesik a munkából.

 

Bővebb információ:
Kránitz Bernadett
Személyi edző

 

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr - Dunacenter

06/96 528-448

 

http://www.speed-fit.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.