Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2011. Február 28. 17:55, hétfő | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek!

Február hó, és ezzel az utolsó téli hónap az utolsó napját rúgja. A nyomott, fáradt napok nem sokat segítenek ebben... mindjárt itt a március, amikor a az erejét próbálgató Nap pozitív hatással bír szervezetünkre.... Természetesen fo

5. Hallgass zenét!
Tudtad, hogy amikor zenét hallgatsz, az agyadnak ugyanazon folyamati indulnak be, mint szex közben, vagy alkohol hatására? Tedd fel a fejhallgatót, és nyomj valami lelkesítő, energizáló, vagy egyszerűen csak jókedvre derítő muzsikát!

6. Viselj élénk színeket!
Az, hogy hogy érzed magad, nagyban múlik azon, mit sugárzol ki a környezeted felé, és azok mit sugároznak vissza. Igen, ördögi kör, de nem megoldhatatlan. Ha élénk, vidám színeket öltesz magadra, feldobod a környezetedben levő embereket, akik cserébe pedig feldobnak téged. És a színterápiáról hallottál már? Persze, persze, a fekete olyan jól áll... De inkább hagyd meg azokra a napokra, amikor nem szenvedsz energiahiányban.

7. Szagolj bele egy citromba!
Tudjuk, hogy a C-vitamin csodákat tesz. Ám a citrom illata önmagában is hangulatjavító, fáradtságűző hatással bír, és éberré tesz. Jó megoldás még a narancs és lime is – és ha már ott vannak, akár meg is ehetnéd őket. Tudod, C-vitamin... Hasonló hatással bír a menta is, illóloaj vegy tea formájában is segít.

8. Nyomd meg!
Mármint az ujjad. Az akupresszúra technikáit ősidők óta használják a migrének, a stressz és a feszültség oldására – többek között. Ráadásul nem szurkálnak tűkkel, mindössze a megfelelő pontokon kell erős nyomást kifejteni a hatás érdekében. A hüvelykujjad és a mutató ujjad találkozásánál, a párnás rész belsején nyomd össze alulról és felülről a kézfejed pár percig, és várd a hatást.

Forrás: http://www.nana.hu/test-es-lelek/egeszseg/8-dolog-amivel-azonnal-energikusabb-lehetsz-105815.html

Ha kíváncsi vagy további egészséges életmóddal, táplálkozással és edzéssel kapcsolatos cikkünkre, látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!
SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 22. 13:19, csütörtök | PR

K&H: mennyibe kerül a mozi? Mi lesz a zsebpénzzel? a gyerekek élete is drágább lett

Egyre drágábbak a meglóduló infláció miatt az iskolások hétköznapjai, például a menzákon jelentős drágulás figyelhető meg.

2022. Szeptember 22. 08:08, csütörtök | PR

Kerülje el a vadgázolást az első hazánkban is elérhető okos vadriasztóval

Hazánkban a hivatalos statisztikáknál jóval több, évente akár 40 ezer vadgázolás történhet. Ezt a számot hivatott csökkenteni a VIONN GO, az első okos vadriasztó

2022. Szeptember 16. 08:15, péntek | PR

Mit tud a Barum Polaris 5?

A Barum Polaris 5 neve nem ismeretlen a téli gumit kereső autósok körében. Sokan érdeklődnek olyan abroncsok iránt, melyek megbízhatóan és időtálló minőségben teljesítenek.

2022. Szeptember 06. 16:46, kedd | PR

Tökéletes romantika Noszvajon a Treehousesban

Virág András, karate világbajnokunk ritkán enged betekintést a magánéletébe.