Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Január 25. 18:00, hétfő | Helyi
Forrás: Speedfit Fitness Studio

SPEEDFIT Fitnesz Mindenkinek! A szülés utáni sport hatása a szoptatásra

SPEEDFIT  Fitnesz Mindenkinek! A szülés utáni sport hatása a szoptatásra

Egy tévhitet szeretnék eloszlatni azzal kapcsolatban, miszerint közvetlen a szülés után hanyagoljuk a sportot,mivel az csökkenti a tejtermelést. Aerobik oktatóként sok kismamával akkor találkozom

Fokozatosan növelve az edzés intenzitásat, időtartamát, általában észrevehető a tej mennyiségének növekedése is! A fokozatosság betartásával az izomláz is elkerülhető, amellyel kiküszöbölhető a szervezet besavasodása és ezzel az anyatej esetleges kellemetlen íze. Amely a minőségén nem változtat,csak esetleg a baba egy kicsit finnyáskodni fog.

Ez is nagyon ritka, de elkerülhető,ha a sporttevékenység előtt lefejünk egy adagot, amivel sportolás után cumisüvegből megetetjük a picit. Egy-két óra múltával nyugodtan ismét szoptathatunk. Saját tapasztalatként, szülést követően, egy hét múlva folytattam a sportot, tejem bőven volt (még most három év múlva is bőséges) kisfiam mindig elfogadta -még le sem fejtem- fél éves koráig csak anyatejen élt, nem betegeskedik,tehát a minősége is jó.

Sok kolléganőm is ugyanezen tapasztalatokról számolt be. Tehát mindent bele Kismamák! gy az esetleges súlyfeleslegtől is könnyebb megszabadulni, valamint a szülés utáni depresszió is elkerülhető!

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban írd le ide,(gyor@speed-fit.hu) vagy gyere el egy próba edzésre és beszéljük meg személyesen.

Napijegyet a próbaedzéshez a honlap jobb oldalán tudsz igényelni.

Remélem találkozunk.

dvözlettel:
Berni a kismamák edzője
Kránitz Bernadett
Személyi edző
SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr - Dunacenter

06/96 528-448

http://www.speed-fit.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.