Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2010. Január 29. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: Speedfit Fitness Studio

SPEEDFIT Fitnesz Mindenkinek! Csábító fogyókúrás programok helyett...

SPEEDFIT  Fitnesz Mindenkinek! Csábító fogyókúrás programok helyett...

Könnyebb és felvállalható életmódváltás. Holnaptól más lesz! Holnaptól, kevesebbet eszem, elkezdem szedni azt a zöld kis kapszulát, amitől a Gréta is lefogyott. Több folyad

Holnap-, vagyis ma:

Ma elég stresszes volt a napom, úgyhogy délig nem ettem semmit, de most van egy 10 percem arra, hogy bedobjak valamit a Plazaba. ! Az a kis süti igazán szemrevaló! Nem baj majd holnaptól kezdem az életmódváltást"

Te is érezted már magad hasonlóan?

Csábító fogyókúrás programok helyett célszerűbb ráhangolódni a könnyen felvállalható életmódváltásra. De magától nem fog menni! Te is kellesz hozzá!

Hogy miért is érdemes váltani?

Aki törődik a lelkével, és a testével az egészségesebben él. Pár hétig , hónapig sanyargathatjuk magunkat, de az abbahagyott fogyókúrás készítmények után bizony gyorsan visszaszaladnak ránk a kilók, sőt még akár több is annál, mint amennyitől megszabadultunk.

Ha igazán elhatároztuk magunkat lélekben, ha rá tudunk hangolódni magunkra, és arra a célra amit szeretnénk, sokkal nagyobb sikert tudunk elérni. A sikerhez pedig idő kell. A kilók sem egy hét alatt kúsztak fel Rád.

Nagyon okos döntés az étrend megváltoztatása, ami egy kis odafigyeléssel akár élvezetes is lehet, hiszen számos új ízt fedezhetünk fel. Elég ha száműzzük étrendünkből a cukros és szénhidrátokkal teli ételeket. Válaszunk inkább a szárnyas és zöldségekkel teli ételekből. Próbáljunk ki új recepteket. Igyunk legalább 2 liter folyadékot, lehetőleg ásványvizet, teát.

Magában azonban az étrend megváltoztatása még nem elég. Ahhoz, hogy igazán sikeresek legyünk a sportolást is be kell csempésznünk életünkbe. Jó, ha együtt kezdjük egy baráttal vagy barátnővel a mozgást, így mindig lesz egy társunk, aki ösztönöz.

s hogy miért jó sportolni?

- Jobban birkózunk meg a mindennapi stresszel
- Jobb lesz a testtartásunk
- Megnő az önbizalmunk
- Jobb formában jobban érezzük magunkat
- Erősebb lesz szervezetünk ellenálló képessége
- Többet fogunk mosolyogni, jobb lesz a közérzetünk

Kezd el még ma, légy kitartó!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr - Dunacenter

06/96 528-448

http://www.speed-fit.hu


Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 06. 09:10, kedd | Helyi

A kávé szeretete összehoz- Győri Kávékülönlegességek

Van egy fantasztikus „kávésztori” Győrben, aminek a főszereplői két „kávé guru”, akiket összeköt a minőségi kávé szeretete, és az, hogy szeretnének értéket teremteni a győri kávékultúrában.

2023. Június 06. 08:15, kedd | Helyi

Győrben koncertezik Péter Bence

A Győri Filharmonikus Zenekarral koncertezik Péter Bence. A világhírű zongoravirtuóz sajátos hangzásvilágával és játékstílusával lebontja a műfaji korlátokat.

2023. Június 06. 07:16, kedd | Helyi

Tűzpiros Ferrarit árverez el a NAV

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal következő árverésén. Az olasz fenevad becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

2023. Június 05. 10:16, hétfő | Helyi

Autósok figyelem! Keddtől aszfaltoznak a 83-as főút győri bevezető szakaszán

Aszfaltozás miatt forgalmi rend változásra és lezárásokra kell készülniük az autósoknak a 83-as út győri bevezetőjénél.