Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2010. November 24. 17:57, szerda | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Egészséges táplálkozás vagy mozgás???

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Egészséges táplálkozás vagy mozgás???

Érdemes ezt a két fogalmat mereven szétválasztani? Egyáltalán lehet „csak" az egyikkel hosszabb távon eredményeket elérni, életerőssé válni? Amennyiben pedig választani kell, vajon melyik van jobb hatással egészségi állapotunkra?

A mai korra jellemző civilizációs betegségek (a szív-és keringési rendszer problémái, rosszindulatú daganatok) nagy része a rossz táplálkozási szokásoknak is köszönhető.
Milyen helytelen táplálkozási szokásoktól érdemes tartózkodni?
Először is a magas kalóriatartalmú, zsírokban gazdag ételek túlzott fogyasztásától. Az emberek nem kis hányada kalóriaszükségletének nagy részét messze túllépi, ráadásul éppen telített zsírok sokaságának bevitelével.
További hibaforrás a napi étkezések kihagyása, (főleg a reggeli, tízórai illetve uzsonna) melynek eredményeként délben és este sokan többfogásos ételcsodákkal terhelik meg emésztőrendszerüket.
Ezeken felül még érdemes hangsúlyozni a folyadékbevitelt, elsősorban tiszta víz, illetve ásványvíz formájában ajánlott 2-3 liter.
Mindazoknak, akik szeretnének egészségesebben táplálkozni és élni, érdemes átgondolni a táplálkozásukban esetlegesen meglévő hiányosságokat.

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunaleft
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 17:00, hétfő | PR

Hol tart most a győri ingatlanpiac?

Az ingatlanárak napjainkban rendszerint a megyeszékhelyeken és a fővárosban a legmagasabbak. Az okok egyértelműek, hiszen a kedvező elhelyezkedési és oktatási lehetőségek -

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:58, csütörtök | PR

Fűnyírási kisokos - avagy így válasszunk fűnyírót a kertünkbe

A fűnyírás szezonja már elkezdődött, a nagyobb esőzések után megállíthatatlanul nő a gyep. Ennyi idő alatt kiderülhetett már, hogy szükségünk van-e egy új fűnyíróra, vagy elég szervizelni a régit.

2019. Június 06. 18:57, csütörtök | PR

Milyen notebookot vegyünk otthonra?

Mindegy, hogy laptopnak vagy notebooknak hívjuk, mindkettő ugyanúgy a hordozható számítógépet jelenti. A kérdés az, hogy tudjuk-e, hogy milyen típusúra van szükségünk otthoni használat esetén.