Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2010. November 23. 17:22, kedd | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Hogyan növeljünk izomtömeget?

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Hogyan növeljünk izomtömeget?

Az izomtömeg növelése sokak számára problémát jelent. Vannak, akik sikertelenségüket genetikai adottságaik hiányával magyarázzák, mások úgy gondolják, hogy szteroidok és egyéb illegális készítmények nélkül nem tudnak izmosabbá v

/Versenyeredményeket produkálni természetesen más „tészta”, hiszen ezeken a legkitartóbb, legjobb genetikával rendelkezők indulnak./
Igaz, hogy szteroidok és más, tiltott listás anyag segítségével az ember gyorsabban fejlődik és erősödik, de beszélni kell az érem másik oldaláról is: a lehetséges egészségügyi problémákról(szív-, vese- és májkárosodás, pszichés gondok-hangulati szélsőségek stb.)
Mindezeken túlmenően , az így felépített izomzat az „anyag” kiiktatása után gyorsan eltűnik, hiába edz és táplálkozik az egyén ugyanúgy, mint korábban.
Az izomtömeg növeléséhez több tényező együttes figyelembe vétele szükséges. Leegyszerűsítve sokat kell ennünk/ természetesen minőségi élelmiszereket/, sokat kell edzenünk, és megfelelően kell regenerálódnunk. Régi testépítők mondása szerint ahhoz, hogy valaki nagy legyen / a szó fizikai értelmében/, nagyokat kell ennie, nagyokat kell emelnie, és nagyokat kell aludnia. A regenerálódásnál fontos megemlíteni, hogy a szteroidokat nem használók szervezete lassabban tudja magát kipihenni, így nekik nem célszerű naponta gyötörniük magukat az edzőteremben professzionális sportolók edzésprogramjait utánozva.

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunaleft
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 17:00, hétfő | PR

Hol tart most a győri ingatlanpiac?

Az ingatlanárak napjainkban rendszerint a megyeszékhelyeken és a fővárosban a legmagasabbak. Az okok egyértelműek, hiszen a kedvező elhelyezkedési és oktatási lehetőségek -

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:58, csütörtök | PR

Fűnyírási kisokos - avagy így válasszunk fűnyírót a kertünkbe

A fűnyírás szezonja már elkezdődött, a nagyobb esőzések után megállíthatatlanul nő a gyep. Ennyi idő alatt kiderülhetett már, hogy szükségünk van-e egy új fűnyíróra, vagy elég szervizelni a régit.

2019. Június 06. 18:57, csütörtök | PR

Milyen notebookot vegyünk otthonra?

Mindegy, hogy laptopnak vagy notebooknak hívjuk, mindkettő ugyanúgy a hordozható számítógépet jelenti. A kérdés az, hogy tudjuk-e, hogy milyen típusúra van szükségünk otthoni használat esetén.