Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 08. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: Győri Filharmonikus Zenekar

Sportot űzünk a zenéből

Sportot űzünk a zenéből

Sándor János nevét viseli a Győri Filharmonikus Zenekar legújabb bérletsorozata. Ezzel együtt már öt különböző tematikára épülő előadás sorozatból válogathatnak a zene rajongói.

Sándor Jánosnak elévülhetetlen érdemei vannak a győri zenekar professzionálissá válásában. A filharmonikusok az új sorozattal tisztelegnek emléke előtt. A Sándor János bérlet 4 koncertjének programjában csupa klasszikus örökzöldek szerepelnek.

A 2012/13 zenei repertoárjával ismét egy lehetetlennek tűnő küldetésbe fogott a zenekar vezetősége. A cél ugyanis, hogy a korábbi évadokat túlszárnyaló program szülessen.

Mint minden évben ez most is sikerült a programokat és a szólisták névsorát tekintve. Így tudjuk csak teljesíteni a közönség azon elvárását, mely szerint nem kell már a fővárosba utazni azért, hogy a zene rajongói igazi világsztárokkal találkozzanak a hangversenyeken.


Emellett a 2012/13-as évad olyan változatos és sokszínű, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő koncerteket. Minden zenerajongót szeretettel és fantasztikus koncertélményekkel várunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.