Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2012. Március 22. 14:13, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress

Őssejtterápiában részesül egy 12 éves mentőkutya

Őssejtterápiában részesül egy 12 éves mentőkutya

A 12 éves, fekete, Red nevű labrador az egyik a még élő kereső- és mentő kutyák közül, akiket a 2001 szeptemberi Amerika elleni terror támadáskor bevetettek.

A speciálisan kiképzett állat, aki eddig másokon segített, most segítségre szorul. Az állatnál ugyanis öregkorára bénító erejű ízületi gyulladás alakult ki, és őssejtterápián kell átesnie ahhoz, hogy enyhüljenek fájdalmai és vissza tudjon állni a munkába.

Dr. John Herrity a Burke Állat Klinikától elmondta: – Red hátfájással küszködik, mert korábban leesett a létráról, így őssejtkezelésben részesítjük, amit injekcióban adunk be neki.

Hatalmas karriert futott be és számos családnak megváltoztatta az életét azzal, hogy szerettüket visszavitte nekik - írja a Fox News.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 15:03, csütörtök | Belföld

Utánpótlás és generációváltás a vállalkozások világában

A vállalkozói életforma népszerűsítéséről tartott konferenciát az Ipartestületek Országos Szövetsége csütörtök délelőtt.

2019. November 21. 14:06, csütörtök | Belföld

Meghosszabbítják A Dal jelentkezési határidejét

November 30-ig meghosszabbítja A Dal 2020 pályázat jelentkezési határidejét a Duna Televízió a nagy érdeklődést és a zenei szakma kérését figyelembe véve.

2019. November 21. 13:03, csütörtök | Belföld

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki megütött egy utcán vizelő embert

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség az ellen a 35 éves férfi ellen, aki úgy megütött egy, a járdán vizelő ittas férfit, hogy az koponyatörést szenvedett

2019. November 21. 12:02, csütörtök | Belföld

Jean-Paul Belmondo ismét támogatja a Jónak lenni jó című műsort

2016 után másodszorra támogatja a közmédia Jónak lenni jó! című jótékonysági műsorát Jean-Paul Belmondo francia színész.