Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Október 16. 21:46, kedd | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Stadionpanorámás business hotel nyílt Győrben

Stadionpanorámás business hotel nyílt Győrben

Elegáns, stílusos, sportos és négycsillagos- ez az ETO Park Hotel****. A konferenciatermek, a szállodaszobák, a lobbi, a kártyaszoba és maga az étterem ma, a nagyérdemű előtt is megnyitotta kapuit.

A Győrbe látogató nagy létszámú, neves konferenciák gyakran szembesültek helyhiánnyal, a megépült ETO Park Hotelben akár szekciókra is válhatnak a nagyobb társaságok, modern, a kor minden igényével felszerelt termekben.

Megoldódott a parkolás, az étkezés és a szállás kérdése is egyben, ráadásul a hat emeletes komplexum a napi látogatók fogadására is felkészült.

Legyen szó baráti, vagy üzleti találkozóról, esküvőről, ballagásról, születésnapról, vagy a napi stressz levezetéséről, a hotel első két szintje folyamatosan nyitva áll azon vendégek előtt is, akik nem a szálloda vendégei.

Az előtérbe érve szinte tapintani lehet azt a kifinomult eleganciát, igényességet és odafigyelést, amilyen koncepcióra épült az ETO Park Hotel**** . Modern, minimál bútorzata, visszafogott, elegáns színvilága, térelemei tökéletes összhangban vannak a személyzet öltözékével és modorával, de még az étterem különleges étel- és italkínálatával is.

A szálloda NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával gyönyörködtet, egyszerre akár száz vendéget is. A meghitt és diszkrét étteremhez két különterem kapcsolódik, itt további száz, illetve kilencven vendég foglalhat helyet színházi ültetésben.

Mentás borsókrémpüré és a zöld-fehér menü

A szálloda gasztronómiai koncepciójában fontos szerepet kapott a minőség, valamint az új gasztronómiai trendek alkalmazása. Nagy hangsúlyt fektetnek a régió hagyományainak ápolására, izgalmas, mégis letisztult ízpárosításokkal nyűgözik le a felfrissített, modern ízharmóniára éhes győri közönséget. A séf azt is elárulta, hogy a hely szelleméhez kapcsolódva és az ETO előtt tisztelegve különleges zöld-fehér menüt is állítottak össze.

A TEMPESTAS BAR és kártyaszoba a koktél- és kávékülönlegességek terme. Gazdag ital- és változatos snack kínálata tökéletes alapja egy napközbeni üzleti megbeszélésnek, vagy egy feszes nap levezetésének.

Szobai kényelemből élvezni a meccset

Az ETO Park Hotel**** összesen 103 nem dohányzó szobával és lakosztállyal rendelkezik. Ezek közül majd száz Superior Business szoba, öt pedig Executive Business lakosztály.

Találunk összenyitható és speciálisan mozgáskorlátozottak részére kialakított helyiségeket is. A szobák több mint feléből élvezhető a stadion panorámája, ami az országban teljesen egyedülállóvá teszi a győriek legújabb büszkeségét.
/Fotó: Nagy Péter/

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.