Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Augusztus 15. 07:54, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Stallone: a rajongók így szeretnek

Stallone: a rajongók így szeretnek

Sylvester Stallone úgy gondolja, nem valók már neki a drámaibb szerepek, mert szerinte az ő korában az már patetikus lenne.

A 64 éves színész, Rambo és Rocky figuráinak megformálásról híres. Sly úgy hiszi, a rajongói sem látnák szívesen és nem is élveznék, ha komoly szerepeket ragadna meg.



"Már túl vagyok az érzelmes, lelkis alakításokon, és nem hiszem, hogy az embereket érdekelné, ha újra ilyeneket csinálnék. Büszke vagyok a Rocky Balboa-ra és Copland-re, de inkább drámai filmeket rendezek, mint vállalok el bennük főszerepet" - mondta Stallone.



Hosszú akciófilmes karrierje ellenére Stallone kitart amellett az állítása mellett, hogy a fizikai adottságai megvoltak ahhoz, hogy szólóban játsszon, de ő jobban szeret csapatban dolgozni.



"Soha nem voltam akciósztár, inkább csapatjátékos zsánerű színész vagyok. A Rocky is ilyen jellegű szerep volt, meg az Édenkert a sikátorban. Aztán jött a John Rambo, a negyedik Rambo film. Az valami rendkívülinek számított, mert minden dialógust kivágtak belőle. Teljesen vizuális film volt." - nyilatkozta Sly.

STOP

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.