Városlista
2019. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2012. Június 15. 05:15, péntek | Bulvár
Forrás: blikk.hu

Steve Jobs droggal próbált gyógyulni

Steve Jobs droggal próbált gyógyulni

Kockacukorra csöpögtetve adagolta magának az LSD-t, hogy megszabaduljon depressziójától – állítják az amerikai hadügyminisztérium most közzé tett titkos aktájában Steve Jobsról.

Az Apple néhai vezéréről – mint most kiderült – nemcsak az FBI vezetett titkos dokumentációt, hanem államérdekből a Pentagon is.

Ezekből a jelentésekből most az is kirajzolódik, hogy Jobs a depressziójától akart megszabadulni a drogokkal, de állítólag a munkájához új ötleteit is hallucinációiból merítette.

Jobs bevallottan csak a 70-es évek elején, még az Apple megalapítása előtt élt a marihuánán kívül kemény drogokkal. Ebben az időszakban magánéleti és üzleti gondok miatt mély depresszióba süllyedt, és csak a hallucinogéneket tartalmazó erős drogok tudták kizökkenteni rossz állapotaiból. A 2011 októberében hasnyálmirigyrákban elhunyt Apple-vezér élete vége felé is élt ezekkel a szerekkel, de ebben az időszakban már leginkább azért, hogy irtózatos fájdalmait csillapítsa. Munkatársai nem véletlenül éltek félelemben, hullámzó hangulatait senki nem tudta kiszámítani.

– Csak akkor használtam az LSD-t, ha senki nem volt otthon – vallotta a védelmi minisztérium tisztjeinek Jobbs. – Volt otthon mindig zselés cukorkám, de ha elfogyott, a kávéhoz használt kockacukor is megtette.

A Pentagonnak azért kellett kihallgatnia, mert a hivatal elhárító tisztjei az ő Pixar képernyős komputereivel derítették fel a kémrepülőgépeket, műholdakat, és féltek, hogy valahol hibát követ el a drogos főnök. De a terrorelhárításnak is sok dolga volt vele, miután kiderült, lányát, Lisát el akarják rabolni. Azt kellett kideríteniük, hogy valóban pénzt akarnak-e érte, mint ahogy azt Jobs állítja, vagy titkos hadidokumentumok megszerzéséhez akarják felhasználni a gyerekét.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.

2019. Augusztus 16. 06:50, péntek | Bulvár

Tóth Gabiék vitája miatt leállt a Sztárban sztár leszek! forgatása

Tóth Gabi és Horváth Tamás szóváltása miatt leállt a TV2 új műsorának forgatása, a mesterek több mindenben nem értettek egyet a közös munka során.

2019. Augusztus 16. 06:00, péntek | Bulvár

Leállították a Drága örökösök forgatását, allergiás rohamot kapott a sorozat színésze

Nagy ijedséget okozott Varga Balázs. A sorozat Józsijának furcsa kiütései lettek.