Városlista
2019. december 6, péntek - Miklós

Hírek

2012. Június 15. 05:15, péntek | Bulvár
Forrás: blikk.hu

Steve Jobs droggal próbált gyógyulni

Steve Jobs droggal próbált gyógyulni

Kockacukorra csöpögtetve adagolta magának az LSD-t, hogy megszabaduljon depressziójától – állítják az amerikai hadügyminisztérium most közzé tett titkos aktájában Steve Jobsról.

Az Apple néhai vezéréről – mint most kiderült – nemcsak az FBI vezetett titkos dokumentációt, hanem államérdekből a Pentagon is.

Ezekből a jelentésekből most az is kirajzolódik, hogy Jobs a depressziójától akart megszabadulni a drogokkal, de állítólag a munkájához új ötleteit is hallucinációiból merítette.

Jobs bevallottan csak a 70-es évek elején, még az Apple megalapítása előtt élt a marihuánán kívül kemény drogokkal. Ebben az időszakban magánéleti és üzleti gondok miatt mély depresszióba süllyedt, és csak a hallucinogéneket tartalmazó erős drogok tudták kizökkenteni rossz állapotaiból. A 2011 októberében hasnyálmirigyrákban elhunyt Apple-vezér élete vége felé is élt ezekkel a szerekkel, de ebben az időszakban már leginkább azért, hogy irtózatos fájdalmait csillapítsa. Munkatársai nem véletlenül éltek félelemben, hullámzó hangulatait senki nem tudta kiszámítani.

– Csak akkor használtam az LSD-t, ha senki nem volt otthon – vallotta a védelmi minisztérium tisztjeinek Jobbs. – Volt otthon mindig zselés cukorkám, de ha elfogyott, a kávéhoz használt kockacukor is megtette.

A Pentagonnak azért kellett kihallgatnia, mert a hivatal elhárító tisztjei az ő Pixar képernyős komputereivel derítették fel a kémrepülőgépeket, műholdakat, és féltek, hogy valahol hibát követ el a drogos főnök. De a terrorelhárításnak is sok dolga volt vele, miután kiderült, lányát, Lisát el akarják rabolni. Azt kellett kideríteniük, hogy valóban pénzt akarnak-e érte, mint ahogy azt Jobs állítja, vagy titkos hadidokumentumok megszerzéséhez akarják felhasználni a gyerekét.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 06. 16:00, péntek | Bulvár

Különdíjat kapott a volt szépségkirálynő

Szick Petra (23) modell, volt szépségkirálynő indult az idén megrendezett Supermodel of the Year 2019 modell felfedező versenyen, ahol több száz lány közül bekerült a TOP 20-ba

2019. December 06. 15:05, péntek | Bulvár

Januárban folytatódik a Drága örökösök a harmadik évaddal

Alighogy vége lett novemberben a Drága örökösök második évadának, a SorozatWiki szerint már indul is januárban a harmadik. Készülhetnek a sorozat rajongói.

2019. December 06. 07:20, péntek | Bulvár

Aláírta a gyermekelhelyezési megállapodást L.L. Junior

Az énekes a közösségi oldalán tette közzé a közleményt, miszerint sikerült megállapodnia volt párjával Lacika sorsáról.

2019. December 05. 18:20, csütörtök | Bulvár

Nagyot bakizott Marsi Anikó

Marsi Anikó a Fem3Café vendégeként elárulta, hogy az idei karácsonyi készülődést egy nagy bakival indították.