Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2011. Október 13. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Stohl András már a börtönben is sztár

Stohl András már a börtönben is sztár

Ügyvédje személyében először fogadhatott látogatót a Kozma utcai börtönben nyolcadik napja raboskodó Stohl András.

Borosta nélkül, nagy örömmel fogadta dr. Ruttner Györgyöt, aki elmesélte, mivel telnek a sztár mozgalmasnak nem mondható mindennapjai.

- András nagyon megörült nekem, kezet fogtunk és barátilag megöleltük egymást - kezdte az Új Ásznak dr. Ruttner György. - A beszélgetésünk megtörte a most még eléggé unalmas mindennapjait, nagyon várja már, hogy dolgozhasson. Külseje nem tűnt nyúzottnak, hiszen a börtön rendje szerint mindennap borotválkozni kell. Miután nyugtáztam, hogy frissnek és jól ápoltnak néz ki, tájékoztattam a vele kapcsolatos, kint folyó ügyekről - tudta meg a napilap Stohl jogi képviselőjétől, aki a tíz hónapra elítélt színész-műsorvezető napirendjéről is beszámolt.

- Ahogy minden elítéltnek, így neki is nagyon nehéz megszoknia, hogy itt mindig az előírt programot kell csinálni. Reggel hatkor ébresztik, takarít, reggelizik, olvas, naplót ír, és a zárt láncú tévén nézi az adást. Azt mondta, az RTL Klub reggeli műsorát mindennap megnézi, és nagyon hiányoznak neki a kollégái. Magától értetődik, hogy a családja hiányától szenved a legjobban, a telefonok tartják benne a lelket: hároméves kislányával is többször beszélt már. Édesanyjának is telefonált, aki a felesége és lányai mellett szintén ott lesz az első látogatói között. Egyébként a börtönben mindenki barátságos vele, őrök és rabok is. Azt mondja, mosolyognak rá, bíztatják, odakiabálnak neki, hogy tartson ki, vagy kézjelekkel mutatják neki. Ez a kedvesség meg is hatotta Andrást. Könyvekre van szüksége, mert sok a szabadideje és rengeteget olvas. Az ennivalóra nem panaszkodott, az ágyon éppen elfér, de szerencsére tud aludni - mesélte dr. Ruttner György ügyvéd.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten: