Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Június 04. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Stohl András mamájának kész a vészforgatókönyve

Stohl András mamájának kész a vészforgatókönyve

Stohl András édesanyja, Erzsi néni rettegve várja a végső ítéletet. Tudja: a családnak súlyos anyagi gondjai lesznek, és attól is tart, hogy nem éri meg fia szabadulását. Még elfogult anyai szíve is azt mondja, hogy büntetést érdemel A

"Ancsika a félállású tanári fizetéséből nem lesz képes egyedül fenntartani a fóti házat, ha bekövetkezik a legrosszabb, hogy Bandit becsukják" - mondja Erzsi néni. "Van egy vészforgatókönyvem arra az esetre, ha nem számíthatunk többé a fiam fizetésére. A lányomhoz költözöm, ha Ancsikáéknak el kell adniuk az otthonukat. Már felajánlottam neki, hogy legkisebb unokámmal, Franciskával idejöhetnek. Nagyon szerényen élek, a nyugdíjam olyan kevés, hogy mindig ki kellett pótolnia a kisfiamnak.

Ha Bandikámat becsukják, lehet, nem láthatom többé, és ez a félelem a legrosszabb. Sosem találkoztam azzal a férfival, aki sánta maradt a sérüléstől. De nem hiszem, hogy azt akarná, hogy a fiam börtönbe kerüljön. Úgy tudom, neki is vannak gyerekei, unokái. Biztos vagyok benne, hogy Bandikám tovább támogatja anyagilag, de ha becsukják, akkor neki sem segíthet."

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.