Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2010. Július 18. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Stohl András vállalja a felelősséget

Stohl András vállalja a felelősséget

A Tenkes kapitánya című darab próbáján érte utol a Blikk Stohl Andrást, aki igencsak lelkes a feladattól. A színész arról is beszélt, hogyan éli meg azt, hogy a bulvárlapok mindenfélét írnak róla.

"Megpróbálom függetleníteni magam attól, amit a bulvár ír, egyáltalán nem olvasok búlvársajtót. Amit én csináltam, azért vállalom a felelősséget, oda fogok állni és amit kiszabnak rám, azt tiszteletben tartom. Nem tudok mit csinálni, muszáj élni, muszáj tovább dolgozni" - jelentette ki Stohl András a Blikk kamerái előtt.

A színész persze lelkesebben beszélt a Tenkes kapitányáról, amit állítása szerint mérhetetlenül szeret. Hozzátette, hatalmas öröm számára, hogy a siklósiak nagyon kedvesek velük, a közönség pedig állva tapsol az előadások után.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:28, hétfő | Bulvár

Sírva ment le a színpadról Elton John

Vasárnap sírva ment le a színpadról a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag Elton John mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 07:08, hétfő | Bulvár

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

A Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője egy olyan közismert személy volt,aki elmondta, hogy korábban nem bukkant fel a TV2-n.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.