Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2010. Július 18. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Stohl András vállalja a felelősséget

Stohl András vállalja a felelősséget

A Tenkes kapitánya című darab próbáján érte utol a Blikk Stohl Andrást, aki igencsak lelkes a feladattól. A színész arról is beszélt, hogyan éli meg azt, hogy a bulvárlapok mindenfélét írnak róla.

"Megpróbálom függetleníteni magam attól, amit a bulvár ír, egyáltalán nem olvasok búlvársajtót. Amit én csináltam, azért vállalom a felelősséget, oda fogok állni és amit kiszabnak rám, azt tiszteletben tartom. Nem tudok mit csinálni, muszáj élni, muszáj tovább dolgozni" - jelentette ki Stohl András a Blikk kamerái előtt.

A színész persze lelkesebben beszélt a Tenkes kapitányáról, amit állítása szerint mérhetetlenül szeret. Hozzátette, hatalmas öröm számára, hogy a siklósiak nagyon kedvesek velük, a közönség pedig állva tapsol az előadások után.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!