Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2010. Május 12. 07:45, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Stohl nem tartotta be a szavát

Stohl nem tartotta be a szavát

Kilenc évvel ezelőtti baleseténél nagyon fogadkozott a színész. Azt mondta, átértékelt mindent, és ezek után mindent másképp, megfontoltan csinál majd.

"A kórházban fekve sok mindent átértékeltem. Megváltoztam. Amíg az ember a saját bőrén nem tapasztalja meg, mivel is jár egy baleset, hiába mondják neki: Menj lassabban! Kösd be magad! Most már én is jobban odafigyelek - nyilatkozta 2001-ben Stohl a Story magazinnak. - Hisz' nem sokon múlott, hogy a gyerekeim árván maradjanak. Úgy érzem, hogy a baleset óta még erősebb érzelmi kapcsolat köt össze bennünket a családommal. Korábban nem szántam ennyi időt a kislányaimra. A jövőben azonban ennél is több időt szeretnék velük lenni. Minden rosszban van valami jó!"
Nos, hogy a mostani balesetnek mi a jó oldala, azt egyelőre nem tudni, de az idő valószínűleg választ ad majd minderre.


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 17:07, szerda | Bulvár

Új Depeche Mode-koncertfilm kerül csütörtökön a mozikba

Depeche Mode: Spirits in the Forest címmel, a világpremierrel egy időben új koncertfilmet mutatnak be a magyar mozik csütörtökön. A világhírű brit zenekar 2017-2018-as turnéját megörökítő alkotást Anton Corbijn rendezte.

2019. November 20. 08:22, szerda | Bulvár

Visszaéltek Gregor Bernadett nevével

Egy neten keringő álinterjúval próbálják lejáratni Gregor Bernadettet, aki emiatt jogi lépéseket fontolgat.

2019. November 20. 05:00, szerda | Bulvár

Turnéra készül a Mötley Crüe

Újra turnéra indul az Egyesült Államokban a Mötley Crüe amerikai glam metal együttes, kevesebb mint öt évvel azután, hogy világ körüli koncertsorozattal búcsúzott el rajongóitól.

2019. November 19. 16:43, kedd | Bulvár

Több ezer NB I-es mérkőzés az Andonik Médiaválogatottban - VIDEÓVAL

A törökbálinti Arénában megrendezett 13. Sára kupa és azon belül Car-Bay VIP Kupán amatőr és profi kategóriában csaptak össze a csapatok.