Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Április 18. 13:26, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Stohlt milliókért vinné el a konkurencia?

Stohlt milliókért vinné el a konkurencia?

Azt beszélik, hogy már is Stohl Andrásra pályázik az egyik tévécsatorna. Állítólag milliós gázsit és saját műsort kapna.

Nem ez az első alkalom, amikor felvetődik, hogy az RTL nagyágyúja más csatornánál folytatná tovább a pályafutását. Stohl pedig egyelőre nem szerepel az RTL Klubon, és a csatorna arról sem ad tájékoztatást, van-e szerződésük, vagy milyen terveik vannak a börtönviselt hírességgel.

Miközben az RTL titkolózik, azt beszélik, hogy az egyik nagy csatorna Stohlt szeretné megszerezni. A StoryOnline által megkérdezett MTV illetékese ezt cáfolta, mint ahogyan korábban a TV2 is. Ez persze semmit nem jelent, hiszen például Fábry esetében is a végsőkig titkolták az átszerződést. Az utóbbi időben egyébként számos sztár pártolt át az RTL-től a TV2-re, vagy más csatornákra. Peller Mariann, Vágó István, miután távoztak az RTL-től, a konkurenciánál bukkantak föl, igaz, ma már a Story4 csapatát erősítik. Annak idején Liptai Claudia is az RTL Klubnál tűnt fel, ám ő a TV2-nél futott be valódi karriert.

Egészen más volt VV Alekosz esete, ő ugyanis még élő RTL-es szerződéssel a zsebében ment át a konkurenciához, emiatt egyébként bíróság elé is állítják. Ráadásul azt beszélik, hogy a TV2-nek igazából nem jött be Alekosz szerződtetése, ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg, ami persze nem is csoda.

Annak idején Gáspár Győző is elmondta, őt is csábították a TV2-höz, de ő nemet mondott az ajánlatukra.

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára