Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Február 06. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Sanoma sajtóosztály

Story Ötcsillag-díjak: Liptai és Sebestyén a díjazottak között

Story Ötcsillag-díjak: Liptai és Sebestyén a díjazottak között

Tizenkettedik alkalommal ünnepelték meg az év legjobbjait, legkiemelkedőbb személyiségeit és legsikeresebb televíziós produkcióit a Story Ötcsillag Díjátó Gálán.

A Corinthia Grand Hotel Royal díszes báltermében adták át a Story Ötcsillag Díjakat 2010 kiemelkedő egyéniségeinek, valamint televíziós műsorainak.


– A Story Ötcsillag Díj hazánk legnagyobb közönségdíja – nyilatkozta Ómolnár Miklós, a Story főszerkesztője –, amely hűen leköveti a televíziós produkciók és azok szereplőinek sikereit. A Story több mint egymilliós olvasótábora választja meg azokat a műsorokat, televíziós személyiségeket, akiket a legjobbak ítéltek az adott évben – így mindenki biztos lehet benne, hogy aki ezt a díjat megkapja, az valóban az év legnagyobb közönségsikerét aratta.

Story Ötcsillag Díj

Az olvasók szavazatai alapján 2010 legnépszerűbb produkciói és személyiségei Ómolnár Miklós főszerkesztőtől vették át a Story Ötcsillag Díját, s egyúttal egy saját csillagot is kaptak az égbolton, amit hivatalosan ők nevezhetnek el. Az egyes kategóriák legjobbjai a következők:

Műsorvezetőnő – Liptai Claudia,
a TV2 műsorvezetőnője,

Műsorvezető – Sebestyén Balázs,
az RTL Klub és a Class FM műsorvezetője,

Színész – Rudolf Péter,
sikeres színpadi-, filmes és szinkronszínész, filmes és színházi rendező,

Zenei produkció – Négy mentor: Mentor faktor,
amelyet az RTL Klub X Faktor című műsorának zsűrije (Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Malek Miklós, Nagy Feró) jegyez,

A leg-leg-leg kategória díját a TV2 Ezek megőrültek című műsorának ítélték.

A legsikeresebb televíziós produkciónak járó díjat az RTL Klub X Faktor című műsora kapta.


A Story Online látogatottsági adatai alapján az Internet Sztárja különdíjat Király L. Norbert vette át.


– Az Érték-díjakat is kiosztottuk a mai estén – tette hozzá Ómolnár Miklós. – Ezzel az árnyékban maradó értékeket jutalmazzuk, hogy egy kicsit ellensúlyozhassuk a kereskedelmi televíziók zajos közönségsikereit. A négyfős kuratórium – Huszti, Vitray, Szinetár és Presser – azoknak a művészeknek ítéli oda ezt a díjat, akik 2010-ben a legkiemelkedőbbet nyújtották saját területükön.

Érték-díjasok 2010-ben:

Horváth Lajos Ottó színművész: pályafutását a Szolnoki Szigligeti Színházban kezdte 1989-91 között, majd 1994-től ismét a szolnoki társulatban játszott. Későbba Győri Nemzeti Színház, majd a Debreceni Csokonai Színház tagja volt. A mozikedvelő közönség számára emlékezetes alakításban három alkalommal formálta meg “Sanyi” szerepét az Üvegtigris-trilógiában.

Kecskés Karina színművésznő: 1993-1994 között Földessy Margit színiiskolájában tanult. A Színház- és Filmművészeti Főiskola diákja volt 1994–1998 között, 1998 óta az Új Színház tagja. Horvát Lajos Ottóval együtt játszott az Üvegtigris első és második részében is.

Molnár Ferenc Caramel énekes: a Megasztár 2. szériájának győzteseként híressé vált énekes első önálló albuma, a 2005-ös Nyugalomterápia még a megjelenés hetében aranylemez lett, mára pedig már kétszeres platinalemez. Karrierje igazi sikertörténet: a nehéz családi háttérrel rendelkező fiú egy csapásra ismert és elismert előadó lett.

Cseke Eszter és S. Takács András: a Spektrum tévé egyetlen hazai műsorát, az On the spot-ot készítő tehetséges fiatalok kis kézikamerával járják a világot – nyilatkozott nekik Ban Ki Mun, az ENSZ főtitkára, Evo Morales, Bolívia elnöke, szembesültek már érdekes, egzotikus és borzalmas dolgokkal is.


A Story magazinról
A Story a legnépszerűbb magyar heti sztármagazin, 1998-ban jelent meg először. A Story a hazai magazinpiac legnagyobb példányszámban értékesített* és legolvasottabb** lapja.


* Aktívan vásárolt példányszám: 247 249, Forrás: MATESZ Gyorsjelentés, 2010. III. n.é
**Olvasottság: 1 186 ezer fő, Forrás: Ipsos - Gfk.; Nemzeti Médiaanalízis, 2010. II-III. n.é.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.