Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Október 22. 11:14, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Súlyos baleset történt Győrújfalunál: két kamion és egy autó ütközött

Súlyos baleset történt Győrújfalunál: két kamion és egy autó ütközött

Két sérültet vittek kórházba a Győr és Győrújfalu között kedd reggel történt baleset helyszínéről – közölte Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy több kilométeres sor torlódott fel a Szigetközt átszelő egyetlen, 1401-es számú úton, ahol egy személyautó és két kamion ütközött.Dobos Viktória, a katasztrófavédelem megyei szóvivője korábban jelezte: a tűzoltóknak a roncsokból kellett kiszabadítaniuk egy embert, őt átadták a mentőknek.

A kisalfold.hu információi szerint: Egy Daewoo Matiz 80 év körüli sofőrje a győri kórházba tartott, szemtanúk szerint lassan és kacsázva haladt az úton, áttért a menetirány szerinti bal oldalra.

A Győrújfalu felé tartó kamion ezért balra rántotta a kormányt, frontálisan ütközött egy másik kamionnal. A két kamion bebicsaklott, a kerékpárút korlátjánál álltak meg.

MTI Fotó: Krizsán Csaba

Címkék: baleset, győrújfalu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.