Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2012. Április 12. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Súlyos pénztelenség Stohlnál

Súlyos pénztelenség Stohlnál

Saját bevallása szerint sem veti fel a pénz Stohl Andrást. A színész egész vagyonát felemésztette az általa okozott baleset résztvevőinek kártalanítása, nem maradt tartaléka. De vajon mi lehet a megoldás a problémájára?

Az RTL Klub képernyőjére egyelőre nem tud visszatérni, hiszen nincs olyan induló műsor amiben számíthatnának rá, a színházi fizetése pedig nem elegendő ahhoz, hogy a számláit fizetni tudja. Stohl András nincsen könnyű helyzetben, ő maga is beszélt róla a Fókusz című műsorban, hogy ne higgyék azt az emberek, hogy gazdag és minden rendben van az életével, amióta kijött a börtönből...

De vajon milyen megoldást lehetne találni Stohl pénzügyeire? Kukucska Ferenc a nagy sikerű penzmenedzser.hu kitalálója szerint Stohlnak költségvetést kellene készítenie, és rendezni tudná a pénzügyeit...

"Ha egy költségvetés programban rendszeresen feljegyezzük kiadásainkat, amely kiadási kategóriánként összesíti azt havi és éves szinte, nemcsak tudni fogjuk, hogy mire költöttük el fizetésünket, hanem sokként fog érni bennünket az a tény, hogy látjuk mennyi felesleges kiadásunk volt. A kiadásaink rendszeres feljegyzésével rádöbbenhetünk arra, hogy a napi 500 forint, talán csekélynek tűnő kiadás, éves szinten számolva 182 500 forintot jelent, amiből akár egy családi nyaralásra is futná. Ráadásul, ha rendszeresen rögzítjük napi költésünket, könnyebben kijövünk fizetésünkből, mert tudatosabbak leszünk, és ez a tudat arra sarkall bennünket, hogy csökkentsük felesleges, impulzív vásárlásainkat, gazdaságosabban, megfontoltabban költekezzünk. "

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.