Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2019. Február 27. 19:11, szerda | Sport

Súlyos sérülést szenvedett a Ferencváros fiatal játékosa

Súlyos sérülést szenvedett a Ferencváros fiatal játékosa

Komoly sérülést szenvedett Bujdosó Bendegúz, a Ferencváros játékosa a Szeged elleni férfi kézilabda bajnokin.

A 24 éves szélső a harmadik percben, 0-0-nál szépen csent labdát, majd megindult a szegedi kapu felé, amikor a hazaiak klasszisa, Dejan Bombac utolérte, és hátulról letarolta őt. Bujdosó olyan rosszul esett, hogy eltört a kulcscsontja. Műteni szerencsére nem kell, de négy hétig rögzítőkötést kap, és várhatóan hat-nyolc hét kényszerpihenő vár rá – számolt be a fradi.hu.

A durva szabálytalanságért kétperces kiállítást kapó Bombac a mérkőzés után írt egy üzenetet Bujdosónak, amelyben elnézést kért tőle. „Azt hallottam, hogy valaki fut mögöttem, de őszintén szólva nem számítottam erre a szabálytalanságra, nem voltam rá felkészülve, ezért is estem ilyen szerencsétlenül" – emlékezett vissza az esetre Bujdosó Bendegúz, akit ezután mentővel egy szegedi kórházba szállítottak.

A csapat természetesen megvárta Bujdosót, és az éjszakába nyúló várakozás után együtt indult vissza Budapestre.

"Nagyon köszönöm Király Sándor szakosztályvezetőnek és az egész csapatnak, hogy megvártak. Nagyon sokat jelentett számomra,
hogy nem egy idegen autóval vagy mentővel kellett visszajönnöm. Gratulálok a társaknak, fantasztikusan játszottak a fiatalok is, remélem, hogy ez a sérülés legalább arra jó lesz, hogy még jobban összehozza az egyébként is összetartó csapatot. Most négy hétig szobafogság, utána kezdhetem el a gyógytornát, nagyon remélem, hogy a szezon végén még pályára léphetek"
– mondta Bujdosó.

A jobbszélső kiváló formában játszott az idén is, Ancsin Gábor mögött a második legeredményesebb ferencvárosi játékos a bajnokságban a 16 mérkőzésen lőtt 52 góljával.

Forrás: origo.hu

Kép: fradi.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 18. 12:01, vasárnap | Sport

Döntő futam - all in

A bajnokság állása sokszor igen szoros, hiszen a pilóták vérprofik, autóik nemzetközi színvonalúak és sokszor csak a szerencse dönt egy-egy csata során.

2020. Október 14. 08:46, szerda | Sport

Szorosabb és izgalmasabb nem nagyon lehetett volna!

Egy végtelenül izgalmas és szoros csatában szorult a 2. helyre a Turán-Bagaméri páros a Vértes Rallye-n.

2020. Október 10. 05:15, szombat | Sport

Közhely, de tényleg célba szeretnénk érni!

Kilenc gyors három különböző szakasz vár Kronome Ákosra és navigátorára a TAXI4 Vértes Ralin.

2020. Október 05. 05:00, hétfő | Sport

Két dobogós hely két technikával

A Gender Racing Team legifjabb versenyzője Gender Tomika lassan már második éve koptatja versenyszerűen a gokart pályákat. Az idei versenyszezonban a különböző Rotax sorozatok Micromax kategóriájában.