Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. December 19. 07:46, csütörtök | Sport

Súlyosan megbüntette a Fradit és az egyik játékosát is az MLSZ

Súlyosan megbüntette a Fradit és az egyik játékosát is az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága Giuseppe Sanninót, a Honvéd vezetőedzőjét, valamint két játékost is eltiltással büntetett keddi ülésén. A címvédő és listavezető Ferencváros egymillió forintos bírságot kap

A magyar szövetség honlapján szerdán nyilvánosságra hozott beszámoló alapján Kamen Hadzsiev (Puskás Akadémia) egy, Danylo Ihnatenko (FTC) pedig három bajnokit kénytelen kihagyni. Sannino két NB I-es mérkőzésen nem lehet ott a kispadon, mert az Újpest elleni találkozón "két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd levonulás közben a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott".

A bizottság az FTC-t szurkolóinak a Diósgyőr elleni meccsen történt rendzavarásaiért (obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszköz használata) egymillió forint befizetésére kötelezte, míg az Újpest összevont eljárás alapján - a Paks és a Honvéd elleni összecsapásokon történt rendzavarásokért, valamint rasszista megnyilvánulásokért - 500 ezer forintos bírságot kapott.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Czagány Balázs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.