Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2022. Március 13. 10:02, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Súlyosan megsérült a vasúti átjáróban egy szabálytalankodó autós

Súlyosan megsérült a vasúti átjáróban egy szabálytalankodó autós

Figyelmen kívül hagyta a vasúti átjáróban a tilos jelzését az 53 éves tárkányi lakos, aki súlyos sérülést okozott magának. A rendőrség most fejezte be az ügy vizsgálatát.

Az 53 éves férfi 2021. május 4-én Tárkány közelében egy vasúti átjáróhoz ért kocsijával és utasával. Az átjáró vasúti fénysorompóval volt biztosítva. A vezető azonban a figyelmetlensége miatt nem vette észre a piros jelzést és az átjáróba hajtott, majd összeütközött az éppen érkező vonattal.

A kocsi sofőrje a balesetben súlyos, míg utasa könnyebben sérült – közölte a rendőrség.

A rendőrök az 53 éves férfit később gyanúsítottként kihallgatták, ellene a közlekedés biztonsági elleni bűncselekmény miatt folytattak büntetőeljárást. A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni