Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Január 02. 14:25, vasárnap | Belföld
Forrás: Független Hírügynökség

Szabad a korizás a Velencei-tó déli partján

Szabad a korizás a Velencei-tó déli partján

Szombaton nyílt a jégpálya a Velencei-tavon. Agárdon, a Popstrandnál készülnek a sportos évkezdésre, mert a déli parton már most 8-10 cm vastag a jég. A Velencei-tó északi partján és a Balatonnál egyelőre életveszélyes a jég.

Az újév első napján rockzene, forralt bor, tea, melegedő, fakutya- kölcsönzés várta állandó felügyelet mellett az embereket. A Popstrand szabadtéri színpadával szemben több hektárnyi területet jelöltek ki sportolásra szombattól. A déli parton az idén csak itt lesz kijelölt jégpálya, mert a velencei strandnál építkezés folyik - mondta a Független Hírügynökségnek Turbók János, a Popstrand rendezője.

A Velencei-tó északi részen még hullámzik a víz néhány helyen, vagy 2-4 cm vastag csak a jég, de a nádasok közelében is életveszélyes. A Balatonnál átlagosan 4-9 centiméteres a jég, még tilos korcsolyázni.

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.