Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. Március 21. 06:28, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Szabadlábon lövöldözött a cserbenhagyó gázoló

Szabadlábon lövöldözött a cserbenhagyó gázoló

Ugyanaz az ember a gyanúsítottja egy múlt szombaton, Sormáson elkövetett cserbenhagyásos halálos gázolásnak és egy csütörtöki, az egyik rigyáci kocsma előtt elkövetett lövöldözésnek. A rendőrség hallgat az ügyről, nem tudni, a cser

A HavariaPress úgy tudja, március 13-án történt a halálos baleset a Zala megyei Sormáson: egy száguldó Volkswagen Passat halálra gázolt egy fiatal kerékpárost, majd az autós elhajtott a helyszínről.

A hírügynökség információi szerint a gyanúsítottat azonosították, majd elő is állították a rendőrök. Bebizonyosodott az is, hogy ittasan ült a volán mögött. Csütörtökön délután ugyanazt az embert egy rigyáci kocsma elől állították elő, mert éles lőfegyverével több lövést adott le a levegőbe - eddig nem tisztázott okból. A férfit a rigyáci eset után őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az információt, miszerint a sormási és a rigyáci ügy gyanúsítottja ugyanaz a személy, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette. Arra azonban nem kívántak válaszolni, hogy a cserbenhagyásos gázolás után őrizetbe vették-e a férfit, kezdeményezték-e előzetes letartóztatását, illetve miként maradhatott szabadlábon a súlyos bűncselekmény után. A rigyáci eset után lőfegyverrel való visszaélés miatt indult eljárás.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.