Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2017. Május 21. 09:35, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Szabadnapos rendőrök fogták el a nőket bántalmazó 15 éves rablót

Szabadnapos rendőrök fogták el a nőket bántalmazó 15 éves rablót

A Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársai tartóztatták fel azt a 15 éves rablót Kalocsán, aki lopni próbált, majd két nőket bántalmazott meneküléskor.

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 15 éves kalocsai lakos ellen. A fiú a gyanú szerint május 20-án 12 óra 30 perc körül az egyik kalocsai üzletben egy rövidnadrágot és egy pólót a ruházata alá rejtett, majd fizetés nélkül akart távozni. Az áruvédelmi kapu bejelzett, ezért az üzlet vezetője, valamint az egyik eladó kérte, hogy adja át a termékeket. A fiú megütötte, valamint meglökte az előtte álló nőket, majd az ajtón kiszaladt. A fiatalt az utcában a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársai tartóztatták fel, majd a járőrszolgálat kiérkezéséig visszatartották. A gyanúsított az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 18:00, csütörtök | Belföld

Nagy értékű hamisított ruhára bukkant Nyíregyházán a NAV

Több mint 126 millió forintot érő hamis ruhára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy nyíregyházi raktárban - közölte a hatóság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

2022. Augusztus 11. 16:03, csütörtök | Belföld

A büntetés-végrehajtás megkezdte a déli határszakasz kerítésének megerősítését

A kormány döntésének megfelelően a büntetés-végrehajtási szervezet megkezdte a már meglévő 165 kilométer hosszúságú biztonsági határzár megerősítését és az új határvédelmi rendszer kiépítését a hódunai szakaszon

2022. Augusztus 11. 15:03, csütörtök | Belföld

Újabb száguldozót fogtak a rendőrök

A kocsi vezetője a megengedett sebesség több mint kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.

2022. Augusztus 11. 14:03, csütörtök | Belföld

Megérkezett az első cseppfolyósított földgáz szállítmány a horvátországi Krk-ről Magyarországra

Megérkezett az első cseppfolyósított földgáz (LNG) szállítmány a horvát import terminálból Magyarországra, így új szállítási móddal és útvonallal bővült a hazai gázellátási lánc,