Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2012. Február 16. 14:22, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Szabó Zsófinak az étvágya is elmegy párjától

Szabó Zsófinak az étvágya is elmegy párjától

Különös érzések kerítették hatalmába a Jóban Rosszban színésznőjét, mióta együtt van újdonsült párjával. Még az életmódja is megváltozott miatta!

Zsófit mintha kicserélték volna, amióta szerelembe esett Berki Krisztiánnal! Az ismerősök szerint a fiatal színésznőre nagyon jó hatással van az új kapcsolat, hiszen a férfi mindenben támogatja őt. Legutóbb például azt vették a fejükbe, hogy közösen kezdenek el diétázni. Ez pedig hatalmas segítség, hiszen így egyikük sem csábul el néhány finom falatra. Szinte kizárólag zöldségeket és gyümölcsöket esznek, hogy egészségesen táplálkozzanak. Ráadásul Krisztián imád sportolni, így Zsófit is motiválja. Ugyan a színésznő korábban is járt edzésekre, de most még nagyobb intenzitással vágott bele. Arról már nem is beszélve, hogy amikor szerelmes az ember, akkor eleve kisebb az étvágya, viszont tele van energiával. Ha pedig így folytatják, akkor lassan kiérdemelhetik az év legszebb szerelmespárja címet!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,

2022. Január 07. 14:02, péntek | Bulvár

Vörös szőnyeg és közönség nélkül rendezik meg a Golden Globe díjátadót

A Golden Globe-díjátadót helyi idő szerint vasárnap 18 órakor rendezik meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, de elmarad a sztárok vörösszőnyeges felvonulása, és közönséget sem hívnak a ceremóniára.