Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Január 07. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Szabó Gyula csodás felépülése

Szabó Gyula csodás felépülése

Csodával határos módon kezd felépülni súlyos homloklebeny-agyvérzéséből és agyhártyagyulladásából a nyolcvanéves Szabó Gyula. A nemzet színészének két gyermeke, Zsófi és Gyuszkó katolikus iskolába jártak, és arra kérték az emb

Mindegyikük biztos abban, hogy a hit, az imádság ereje volt az, ami életben tartotta a szeretett családfőt. Pedig már az orvosok is lemondtak róla.

"Amikor az orvosok azt mondták, vége, a tüdeje nem dolgozik, csak a gépek tartják életben, akkor barátok, ismerősök, rajongók imádkoztak, Kunszentmártonban még misét is mondattak érte, s akkor megtörtént a csoda! Egyik vasárnap reggel kinyitotta a szemét. Aztán később gerincműtétet is végrehajtottak rajta. Azt mondták, felejtsük el, hogy valaha lábra áll. És tessék, már megy! Igaz, járókerettel, de naponta kétszer negyvenöt percet sétál" - mondja Pálma, Szabó Gyula felesége, aki valamikor kondicionáló részlegen dolgozott a Sportkórházban.

"1987-ben ott találkoztunk. Gyulának akkor halt meg a felesége, és ez annyira megviselte, hogy hosszabb időre befektették a klinikára. Később kedvesen udvarolgatott, én meg beleszerettem első látásra. Pillanatok alatt össze is költöztünk, a következő évben pedig már jött is Zsófi. Hatvanegy éves volt, amikor 'becsúszott' Gyuszkó. Gyula annyira szerette, hogy két pici gyerek van körülötte! Megfiatalították. Szerencsére most is mellette vannak, és ez nagyon fontos a számára."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.