Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. Szeptember 23. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Szabó Zsófi pikáns klippel debütált

Szabó Zsófi pikáns klippel debütált

A TV2 Mokkájának vendégeként Szabó Zsófi új klipjéről mesélt Liptai Claudiának. A fiatal híresség pikáns klipjét tegnap mutatták be, amelyről megtudtuk, hogy testvérkéje is született, mégpedig a Jóban Rosszban szereplők közreműkö

Deja Vu című klipjével debütált tegnap Szabó Zsófi. A fiatal sorozatsztár a felvételen minden eddiginél többet mutat meg magából, bizonyos jeleneteknél meztelen felsőtesttel állt a kamerák elé. Zsófi többször beszélt arról, hogy egyelőre nem érzi azt, hogy igent mondana bármelyik férfimagazin felkérésére, de a művészi célú, a produktumot előrevivő pucérkodás nincs ellenére, saját elmondása szerint sem egy prűd lány, amit a TV2 Édesnégyesének forgatásán is bebizonyított. Azt, hogy nem viccelt, most meg is mutatta, és igazi pikáns-erotikus klip került ki az alkotók keze közül a férfiak nagy örömére.


A klip mellé rögtön egy másik is készült, amelyben Zsófi mellett több Jóban Rosszban-színész is szerepet kapott és szövegvilágában is sorozatra rímel. A szőke színésznő elmondta, hogy ez a felvétel a Deja Vu párja, más mondanivalóval, azt bizonyítandó, hogy a Jóban Rosszban csapata igazi, összetartó társaság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.