Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2018. Április 26. 14:03, csütörtök | Bulvár

Szakított focista párjával a magyar szépségkirálynő

Szakított focista párjával a magyar szépségkirálynő

Szick Petra, volt szépségkirálynő, január végén tette közzé közösségi oldalán,hogy újra foglalt a szíve. Sajnos, a boldogság nem tartott hosszú ideig.

Április közepén a magyar szépség,és a sztárfocista párja, közös megegyezés után búcsút intettek egymásnak. Megkerestük Petrát, hogy mesélje el, mi is áll a történtek hátterében.

„A nevét továbbra sem szeretném elárulni,de talán annyit elmondhatok,hogy NB3-as focista és a futballból él. Sokan nyilván nem is tudták,hogy kapcsolatban voltunk,hisz igyekeztünk a magánéletünk eltitkolva nem a közösségi oldalakon, illetve a nyilvánosság előtt élni. Sokáig működött is a dolog,de én a médiában dolgozok,így elkerülhetetlen volt az,hogy titokban tudjak tartani egy kapcsolatot. Nyilván amikor találkozott velem tudta,hogy mire vállalkozik,de idő közben megváltozott benne valami,amikor látta,hogy mennyire nincs magánéletem. A szakítást két dolog idézte elő, az egyik az volt,hogy az elmúlt időben sokat forgattam,ő pedig napi szinten utazott le vidékre edzésekre,volt,hogy egy nap két edzése is volt,hétvégén pedig meccsek,így nem tudtunk annyit találkozni amennyit kellett volna. A másik jelentős indok a média volt.

Az exbarátom nem szeretett volna belekerülni ebbe a világba. Sajnos a médiába bekerülni nagyon könnyű,de kikerülni esélytelen. Az igazság az, hogy akkor találkoztam vele először,amikor a legnagyobb szükségem volt valakire. Nagy volt a szerelem kettőnk közt és a kevés találkozók ellenére is teljes mértékben támogattuk egymást a karrierjeinkben. De tudjátok, van az a pont, amikor el kell fogadnod,hogy valaki csak a szívedben kaphat helyet,viszont az életedben nem.

Elengedtük egymást,hogy élhessük az álmainkat annak ellenére,hogy tudtuk szeretjük egymást. Nagyon stabil kapcsolatunk volt,és mindent megtudtunk beszélni a másikkal. Barátként,tisztelettel váltunk el egymástól. A mai napig tartjuk a kapcsolatot,és támogatjuk egymást mindenben. Ő volt az első aki a születésnapomon felköszöntött. Nem zárkózunk el attól,hogy még egyszer majd összefonódhassanak az útjaink,viszont ahhoz mindkettőnknek fel kell nőnie a feladathoz.

Most szingli vagyok és boldog. Egy nagy utazás előtt állok, ugyan is jövőhéten egy barátnőmmel a Kanári szigetekre utazok szülinapunkat megünnepelni. Készen állok az új kalandokra,izgatottan várom,hogy az élet mit tartogat számomra,és,ha egy új szerelem jön az életembe,biztos vagyok benne,hogy nem fogok az útjába állni.” -mesélte Petra.

Írta: Csobay Dániel

Kép: Szick Petra Dóra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 14. 05:00, hétfő | Bulvár

Könnyedén őrzi vezető helyét a Joker

Könnyedén őrizte meg vezető helyét a bemutató óta eltelt második hétvégén a Joker - írta a The Hollywood Reporter filmes portál iparági becslések alapján.

2019. Október 12. 13:06, szombat | Bulvár

A kutya zongorázik, a kislány táncol, apa pedig videózik – VIDEÓ

Egy apa véletlenül felvette videóra, amint kislánya táncol, miközben a családi kedvenc, Buddy Mercury zongorázik – írja az Unilad.

2019. Október 11. 11:18, péntek | Bulvár

Kötelet is vitt magával az erdőbe Csuja Imre fia - Részletek a megrázó tragédiáról

Csuja Imre és családja gyászol, a színész a második fiát is elvesztette.

2019. Október 11. 07:22, péntek | Bulvár

Két televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács

Bírságot kapott a TV2, a Szentes TV és a Karc FM 88,3.