Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Március 22. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Szandika összejött Gombi bodyguardjával

Szandika összejött Gombi bodyguardjával

VV Szandika nem igazán vesztegette az idejét, hiszen alig tette ki a lábát a villából máris szerelembe esett. Ráadásul nem is akárkibe, hiszen Gombi testőrével alkotnak egy párt.

„Az élet kiszámíthatatlan.” – kezdte VV Szandika, aki múlt héten még arról számolt be, hogy nem akar elköltözni Sanyitól és egyelőre pasira sincs szüksége. A dolgok azonban máshogy alakultak, a szerelem pedig hirtelen jött. „Gombár úr egy fényképet vitt be a villába a barátairól, és a fényképen már egyből kiszúrtam ezt a pasit. Sokat beszélgettünk róla, és sokat fantáziálgattam. Ugyan én mondtam, hogy nem szabad elsőre külső alapján ítélkezni, én mégis megtettem. Aztán kijöttem a villából, nekem pedig senki nem szólt, hogy mi történik a hátam mögött, én pedig nem igazán hajtottam ezt az ügyet. Aztán egy délutáni adás felvételén találkoztunk, bemutatkoztunk, felhívott délután, felhívott este, és azóta nála vagyok. Ennyire kiszámíthatatlan ez a dolog. Nincs semmilyen rigolyája, azok inkább nekem vannak.” – újságolta nevetve Szandika a NapiászOnline-nak, aki azt is hozzátette, hogy óriási a szerelem köztük.

„Még nem tervezünk semmit, hiszen túl szép ez a dolog. Hirtelen jött, de nagyon nagy a szerelem. Sanyi természetesen örült nekünk és egyáltalán nem bánja, hogy nem nála töltöm az időmet.” – mondta a plasztikcica, akinek jelenlegi pasija, Gotti is teljesen elvarázsolódott a szőke valóságshow hőstől. „Lecsengett az Angelina Jolie és Brad Pitt love story. De félretéve a tréfát nekem már a Való Világban is nagyon tetszett Szandika, a barátaim pedig idiótának néztek, amikor kijelentettem, hogy én ezt a nőt akkor is meg fogom szerezni. Amikor Szandika kijött a villából, akkor két napig tartott, hogy megszerezzem a számát. Sokat beszéltünk telefonon, az első randi alkalmával pedig lementem hozzá, és felhoztam magamhoz. Azóta együtt vagyunk.” - jelentette a hódító, aki nem mellesleg a Tabu Tv munkatársa.

Persze a nagy és hirtelen jött szerelmet semmi nem árnyékolhatja be, Szandika mégis alig tud megszólalni. A plasztikcica ugyanis elmondta, hogy a szombati jótékonysági gálán annyit kiabált, hogy teljesen elment a hangja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.