Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Március 18. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Szandika újra megcsináltatja melleit

Szandika újra megcsináltatja melleit

Szandika rendkívül boldog amióta kijött a villából, hiszen végre nem öli meg az unalom, és máris elkezdheti megtervezni a legközelebbi plasztikai műtéteit is.

A Való Világ plasztikcicája, Szandika ugyan még csak néhány napja kapta vissza a szabadságát, máris azon gondolkozik, hogyan alakíthatná át magát. Ismét. Szandika soha nem titkolta, hogy rabja a plasztikai műtéteknek, hiszen többször is hangot adott annak, hogy még mindig nem elégedett magával. A szőkeség ezért úgy gondolja, hogy hamarosan belevág egy újabb műtétbe és átalakíttatja kebleit. „Meg szeretném plasztikáztatni magam. Szeretnék hű maradni a nevemhez, a következő műtétnél pedig a melleimet alakíttatnám át. Nem kisebbet és nem is nagyobbat szeretnék, egyszerűen csak egy másmilyen formájú implantátumot. Aztán az orromat is szeretném megcsináltatni, de jelen pillanatban az elsődleges célkitűzésem a fogyókúra.” – mesélte Szandika a NapiászOnline-nak, aki azt is elárulta, hogy mióta kijött a villából, többen is mondták neki, hogy az életben sokkal csinosabb, mint amit a tévé mutatott.

„Többen is mondták, hogy egyáltalán nem vagyok annyira vaskos, mint ahogyan azt a képernyő mutatta. Ennek ellenére nagyon szeretnék lefogyni, de természetesen azt nem sebészek kése által akarom elérni. Oda kell figyelnem a kajára. Rengeteg helyre hívnak, reggel hétkor kelek és csak éjfél körül érek haza, és van olyan nap, amikor csak egy szendvicset tudok megenni, szóval ezzel nem lesz gond.” – mondta a plasztikcica, aki egyelőre még nem szeretne pasit maga mellé. Mint mondja, neki most bőven elég, hogy Sanyi ott van mellette, hiszen tőle rengeteg szeretetet kap, ráadásul a családjával is rendeződni látszik viszonya.

„Nem akarok párkapcsolatot, mert most még jól érzem magam így. Persze rengeteg pozitív visszajelzést kapok férfiaktól, de szerencsére nem nyomulnak túlzottan. Tegnap például egy forgatáson voltunk, amikor elment mellettem egy pasi és beszóltam neki, hogy milyen jól néz ki. Szép barna bőre és nagy kék szemei voltak, és rögtön visszafordult, hogy akkor cseréljünk telefonszámot, de mondtam neki, hogy azt felejtse el. Egyelőre gondolni sem akarok pasira és családra, mert ahhoz kéne egy férfi, aki normális, de ilyennel még nem igazán találkoztam. Nekem Sanyi a lelki társam, és nem vagyok hajlandó feladni ezt senkiért. Ha Sanyinak lenne barátnője, mint ahogy azt a kiszavazóshow-n hittem, az biztos, hogy zavarna. Nem akarom, hogy kitúrjon a helyemről, mert Sanyinak megoszlana a figyelme.” Néha kissé problémagyáros lány családi konfliktusa azonban megoldódni látszik, hiszen mint azt elmondta, nem a múltja miatt romlott meg a kapcsolata édesanyjával, egyszerűen csak keveset találkoztak, amin ezentúl mindketten próbálnak változtatni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.