Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2019. Január 30. 13:51, szerda | Bulvár

Szárnyalnak a fiatal tehetségek

Szárnyalnak a fiatal tehetségek

Szekeres Nadin fiatal létére már sok mindent le tett az asztalra, most nekünk mesél kicsit az életéről. Ő képviseli majd hazánkat a Miss&Mr Grand Sea World világversenyen, gyermek kategóriában.

Mesélj kicsit magadról.Milyen tapasztalatokkal rendelkezel a média területén? láthattunk már téged?
Elvégeztem a Model&More tanfolyamot.Idén engem választottak,hogy képviseljem hazánkat a Miss&Mr Grand Sea World világversenyen gyermek kategóriában. Több fotózáson is részt vettem már, ezen kívül a Dal 2019-es reklámjában, illetve a Fem3Cafén is szerepeltem.

Mi volt az eddigi legemlékezetesebb élményed a média világából?
Számomra mindegyik az, hiszen nem mindenkinek adatnak meg ezek a lehetőségek és élheti át ezeket. Amelyikben szerepelhettem mintegyiket nagyon élveztem szerepeltem, mindegyik más és más volt. Mindig próbáltam magamból a legtöbbet kihozni.

Mik a jövőbeli terveid?
Nagyon sok tervem van. Szeretnék nyáron Bulgáriából helyezéssel hazatérni, sok fotózáson részt venni és a fantasztikus menedzseltemmel együtt dolgozni.

Ha jól értesültünk, Szick Petra kezdett el téged is mentorálni, Hogyan találtatok egymásra?
Petrát a Model&More iskolában ismertem meg. Ott tanít. Elképesztő maga az egész nő. Annyira csodálatos,kedves és gyönyörű. Jelentkeztem a szépségversenyre aminek ő a területi képviselője, így jött az ötlet, hogy a menedzserem is lehetne.


Szüleid támogatnak a céljaid elérésében?
Természetesen. Nagyon szeretnek, én is őket és köszönöm is nekik. Rengeteg mindenben támogatnak.

Képek: Szick Petra


Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!