Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Január 30. 13:51, szerda | Bulvár

Szárnyalnak a fiatal tehetségek

Szárnyalnak a fiatal tehetségek

Szekeres Nadin fiatal létére már sok mindent le tett az asztalra, most nekünk mesél kicsit az életéről. Ő képviseli majd hazánkat a Miss&Mr Grand Sea World világversenyen, gyermek kategóriában.

Mesélj kicsit magadról.Milyen tapasztalatokkal rendelkezel a média területén? láthattunk már téged?
Elvégeztem a Model&More tanfolyamot.Idén engem választottak,hogy képviseljem hazánkat a Miss&Mr Grand Sea World világversenyen gyermek kategóriában. Több fotózáson is részt vettem már, ezen kívül a Dal 2019-es reklámjában, illetve a Fem3Cafén is szerepeltem.

Mi volt az eddigi legemlékezetesebb élményed a média világából?
Számomra mindegyik az, hiszen nem mindenkinek adatnak meg ezek a lehetőségek és élheti át ezeket. Amelyikben szerepelhettem mintegyiket nagyon élveztem szerepeltem, mindegyik más és más volt. Mindig próbáltam magamból a legtöbbet kihozni.

Mik a jövőbeli terveid?
Nagyon sok tervem van. Szeretnék nyáron Bulgáriából helyezéssel hazatérni, sok fotózáson részt venni és a fantasztikus menedzseltemmel együtt dolgozni.

Ha jól értesültünk, Szick Petra kezdett el téged is mentorálni, Hogyan találtatok egymásra?
Petrát a Model&More iskolában ismertem meg. Ott tanít. Elképesztő maga az egész nő. Annyira csodálatos,kedves és gyönyörű. Jelentkeztem a szépségversenyre aminek ő a területi képviselője, így jött az ötlet, hogy a menedzserem is lehetne.


Szüleid támogatnak a céljaid elérésében?
Természetesen. Nagyon szeretnek, én is őket és köszönöm is nekik. Rengeteg mindenben támogatnak.

Képek: Szick Petra


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára