Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2020. Január 14. 08:08, kedd | Bulvár

Százmilliós örökséget hagyott Gesztesi Károly gyerekeire

Százmilliós örökséget hagyott Gesztesi Károly gyerekeire

Gesztesi Károlyról csak kevesen tudták, hogy az erős középosztálybeli életvitel, egy igen vagyonos ember takar.

Több lábon állt: színházi szerepei mellett vállalt film- és szinkronszerepeket is, miközben saját vállalkozását sem hanyagolta el. Gyermekei így hatalmas vagyonra számíthatnak – írta meg a a Ripost.

Örökösei: elsőszülött fia, a 29 éves Máté, a második feleségétől született 19 éves Márk, a 17 éves Dávid és a 10 éves Áron valamint a harmadik, Liptai Claudiával való házasságából született lánya, a 13 éves Panka.

Még 2015-ben, a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban kérdezték meg Gesztesitől, hogy ha ahhoz lenne kedve, nyugdíjba mehetne-e:

"Igen, megtehetném! Sőt minden gyermekemnek a jövőjét biztosítottam. Mind az ötét. A nagyobbaké már korábban is így volt, de aztán jöttek a fiatalabbak. Azt tanulhatnak, amit akarnak, oda mennek, ahová akarnak. Ez számomra nagyon fontos." - mondta akkor Gesztesi.

Egy évvel ezelőtt olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a színész máról holnapra él csupán meg a szerepeiből befolyt összegekből. Ezt azonban Gesztesi határozottan cáfolta:

"Ha Magyarország vezető színészének – és én annak tartom magam – 30 év munka, számtalan film- és színházi főszerep, szinkronizálás után 53 évesen nincs annyi tartalék pénze, hogy az ne csak a megélhetését biztosítsa, hanem akár 20 évig is kitartson, sőt a gyerekeinek is bőségesen jusson belőle, akkor valamit nagyon rosszuk csinált, és megette a fene. Nekem mindenem megvan, nincs okom panaszra: 100 milliós házban élek, a színészet mellett ifjú korom óta voltak különféle vállalkozásaim is. Itt nem messze például az a lakópark is az enyém volt, most adtam el..."

Természetesen csak találgatni lehet, hogy mégis mennyi a Gesztesi-örökség, de egész biztos, hogy nem pár millió forint.

Forrás: life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 11:48, csütörtök | Bulvár

Molnár Piroska Kaposvár Díszpolgára lett

A kitüntetést szerdán, a Magyar Kultúra Napján adta át Kaposvár polgármestere Szita Károly a Kossuth- és Jászai-díjas művésznek, a Nemzet Színészének.

2020. Január 23. 11:40, csütörtök | Bulvár

Szilágyi István író Erdélyért életműdíjat vehetett át

Erdélyért életműdíjat adott át Kolozsváron a magyar kultúra napján Szilágyi István írónak a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), a Communitas Alapítvány és a Kós Károly Akadémia Alapítvány.

2020. Január 23. 11:11, csütörtök | Bulvár

Megszólalt Gesztesi Márk édesapja halála óta most először

Gesztesi Károlyt rajongva szerették a gyerekei. A 19 éves Márk a Tények Plusznak mesélt először apja halála óta.

2020. Január 23. 10:41, csütörtök | Bulvár

Soltész Rezső nem koncertezhet egy ideig

Soltész Rezső orvosai javaslatára március végéig biztosan nem vállal fellépéseket a szíve miatt.