Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Január 14. 08:08, kedd | Bulvár

Százmilliós örökséget hagyott Gesztesi Károly gyerekeire

Százmilliós örökséget hagyott Gesztesi Károly gyerekeire

Gesztesi Károlyról csak kevesen tudták, hogy az erős középosztálybeli életvitel, egy igen vagyonos ember takar.

Több lábon állt: színházi szerepei mellett vállalt film- és szinkronszerepeket is, miközben saját vállalkozását sem hanyagolta el. Gyermekei így hatalmas vagyonra számíthatnak – írta meg a a Ripost.

Örökösei: elsőszülött fia, a 29 éves Máté, a második feleségétől született 19 éves Márk, a 17 éves Dávid és a 10 éves Áron valamint a harmadik, Liptai Claudiával való házasságából született lánya, a 13 éves Panka.

Még 2015-ben, a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban kérdezték meg Gesztesitől, hogy ha ahhoz lenne kedve, nyugdíjba mehetne-e:

"Igen, megtehetném! Sőt minden gyermekemnek a jövőjét biztosítottam. Mind az ötét. A nagyobbaké már korábban is így volt, de aztán jöttek a fiatalabbak. Azt tanulhatnak, amit akarnak, oda mennek, ahová akarnak. Ez számomra nagyon fontos." - mondta akkor Gesztesi.

Egy évvel ezelőtt olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a színész máról holnapra él csupán meg a szerepeiből befolyt összegekből. Ezt azonban Gesztesi határozottan cáfolta:

"Ha Magyarország vezető színészének – és én annak tartom magam – 30 év munka, számtalan film- és színházi főszerep, szinkronizálás után 53 évesen nincs annyi tartalék pénze, hogy az ne csak a megélhetését biztosítsa, hanem akár 20 évig is kitartson, sőt a gyerekeinek is bőségesen jusson belőle, akkor valamit nagyon rosszuk csinált, és megette a fene. Nekem mindenem megvan, nincs okom panaszra: 100 milliós házban élek, a színészet mellett ifjú korom óta voltak különféle vállalkozásaim is. Itt nem messze például az a lakópark is az enyém volt, most adtam el..."

Természetesen csak találgatni lehet, hogy mégis mennyi a Gesztesi-örökség, de egész biztos, hogy nem pár millió forint.

Forrás: life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.