Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2020. Január 14. 08:08, kedd | Bulvár

Százmilliós örökséget hagyott Gesztesi Károly gyerekeire

Százmilliós örökséget hagyott Gesztesi Károly gyerekeire

Gesztesi Károlyról csak kevesen tudták, hogy az erős középosztálybeli életvitel, egy igen vagyonos ember takar.

Több lábon állt: színházi szerepei mellett vállalt film- és szinkronszerepeket is, miközben saját vállalkozását sem hanyagolta el. Gyermekei így hatalmas vagyonra számíthatnak – írta meg a a Ripost.

Örökösei: elsőszülött fia, a 29 éves Máté, a második feleségétől született 19 éves Márk, a 17 éves Dávid és a 10 éves Áron valamint a harmadik, Liptai Claudiával való házasságából született lánya, a 13 éves Panka.

Még 2015-ben, a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban kérdezték meg Gesztesitől, hogy ha ahhoz lenne kedve, nyugdíjba mehetne-e:

"Igen, megtehetném! Sőt minden gyermekemnek a jövőjét biztosítottam. Mind az ötét. A nagyobbaké már korábban is így volt, de aztán jöttek a fiatalabbak. Azt tanulhatnak, amit akarnak, oda mennek, ahová akarnak. Ez számomra nagyon fontos." - mondta akkor Gesztesi.

Egy évvel ezelőtt olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a színész máról holnapra él csupán meg a szerepeiből befolyt összegekből. Ezt azonban Gesztesi határozottan cáfolta:

"Ha Magyarország vezető színészének – és én annak tartom magam – 30 év munka, számtalan film- és színházi főszerep, szinkronizálás után 53 évesen nincs annyi tartalék pénze, hogy az ne csak a megélhetését biztosítsa, hanem akár 20 évig is kitartson, sőt a gyerekeinek is bőségesen jusson belőle, akkor valamit nagyon rosszuk csinált, és megette a fene. Nekem mindenem megvan, nincs okom panaszra: 100 milliós házban élek, a színészet mellett ifjú korom óta voltak különféle vállalkozásaim is. Itt nem messze például az a lakópark is az enyém volt, most adtam el..."

Természetesen csak találgatni lehet, hogy mégis mennyi a Gesztesi-örökség, de egész biztos, hogy nem pár millió forint.

Forrás: life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!