Városlista
2021. december 2, csütörtök - Melinda

Hírek

2017. November 08. 07:05, szerda | Helyi sport

SZAVAZZATOK Ti is!

SZAVAZZATOK Ti is!

A Győri Audi ETO KC utánpótlás-bázisának két tehetséges növendéke, Horváth Nikolett és Moharos Vivien is esélyes „Az év hőse” címre, a DIGI Sport tehetségkutató műsorának keretében.

Szavazataikkal – melyeket egészen november 13-án (hétfőn) 18 óráig adhatnak le – segíthetik a lányokat a fődíj megszerzésében, s mi több, a voksolók között is értékes nyeremény talál gazdára!

Szépen meneteltek a Győri Audi ETO KC fiatal játékosai a DIGI Sport utánpótlással foglalkozó műsorának heti és havi versenyeiben – elérkezett hát a pillanat, hogy megválasztásra kerüljön „Az év hőse”. Nagy örömünkre szolgál, hogy a tizenkét versenyző közül ketten klubunk kötelékében nevelkednek, és nap mint nap keményen dolgoznak céljaik megvalósításáért.
A voksolás a mai nappal elindult, s egészen november 13-án (hétfőn) 18 óráig adhatják le szavazataikat amikor is ünnepélyes díjátadó gála keretében lehull a lepel a győztes kilétéről. A tét nagy, hiszen a DIGI Sport egy éven keresztül havi 100.000 Ft ösztöndíjjal jutalmazza a nyertest, a szavazók között pedig egy laptopot sorsolnak ki.

A barátok, családtagok, kézilabda-szurkolók a DIGI Sport weboldalán regisztrálva voksolhatnak, s tájékozódhatnak a szavazás részleteiről – a lányokkal készült rövid interjú ITT a fényképükre kattintva online megtekinthető.

Ismerjük meg közelebbről a zöld-fehér együttes nagy reménységeit!

Horváth Nikolett
Niki korábban rengeteg sportágban kipróbálta magát, de a kézilabda örök szerelem maradt – olyannyira, hogy a balkezes tehetség ma már a Győri Audi ETO KC utánpótlás csapataiban és a korosztályos válogatottakban bontogatja szárnyait. A kézilabdapályán nyújtott teljesítménye mellett az iskolában is jeleskedik, 2016-ban „Jó tanuló – jó sportoló” miniszteri kitüntetésben részesült. Kiemelkedő sportsikerei között említhetjük, hogy 2015-ben a diákolimpián egyszerre szerezte meg a gólkirálynői és a legjobb játékosnak járó címet, mindemellett Balázs-kupa, Főnix-kupa és Cell-Cup bajnoki címekkel is büszkélkedhet.

Moharos Vivien
Moharos Vivien többször bemutatkozott már mérkőzéseken a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatának tagjaként. Az ifjú balszélső számos rangos díj birtokosa – kétszeres Magyar Kupa és Cell-Kupa győztes, korosztályában nemzetközi és hazai szinten is kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhet, az elmúlt szezonban pedig a Halbritter-díjat is kiérdemelte.


Az ünnepélyes keretek között zajló eredményhirdetés összefoglalója a DIGI Sport műsorában november 14-én (kedden) este kerül adásba.

Sok sikert kívánunk Nikinek és Vivinek – bíztassuk őket minél több szavazattal!

Forrás: gyorietokc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 18:17, szerda | Belföld

Véletlenül elsütötte a fegyverét egy rendőr

A Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsa - nem jogerősen - 520 ezer forint pénzbüntetésre ítélte és két évre eltiltotta a lőfegyver használatával járó foglalkozástól azt a rendőrt,

2021. December 01. 17:03, szerda | Belföld

Év végéig még kitölthető az online zöld kérdőív

December végéig még van lehetőség részt venni hazánk klíma- és természetvédelmi témájú online felmérésében, a kitöltés határideje ugyanis egy hónappal meghosszabbodik

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. December 01. 15:07, szerda | Életmód

Látványos bolygóegyüttállás várható december 10-én

Látványos égi jelenség várható december 10-én, amikor egyszerre négy égitest: a Vénusz, a Szaturnusz, a Jupiter és a Hold együttálása figyelhető meg a téli égbolton.