Városlista
2019. július 20, szombat - Illés

Hírek

2010. Január 04. 13:45, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Székekkel, lapáttal ütötték az idős szülőket is

Székekkel, lapáttal ütötték az idős szülőket is

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt az öt embert, akik megtámadták és brutálisan bántalmazták egy család több tagját Mátraverebélyen - értesült a HavariaPress. A Nógrád megyei településen történt december 29-i bűncse

Ekkor találkoztak össze ismét a társasággal, melynek tagjai újból támadásba lendültek, és különböző ütőeszközökkel - kövekkel, székekkel, lapáttal - felszerelkezve tettleg bántalmazták a 29 éves férfit, 52 éves édesanyját, és 55 éves édesapját. A támadás következtében az asszony életveszélyes fejsérülést, míg a két férfi könnyű sérülést szenvedett. A helyszínre riasztott rendőrök pár órán belül elfogták a 14 és 27 év közti, helybéli támadókat, akik ellen életveszélyt okozó testi sértés, valamint súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsítottakat még az éjszaka őrizetbe vették, majd az új év első napján az illetékes bíróság az előzetes letartóztatásukat is elrendelte.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 20. 05:01, szombat | Kék hírek

Traktorral felborult és megfulladt egy férfi Alsópélpusztán

Traktorral felborult és meghalt egy férfi pénteken a Tolna megyei Alsópélpusztán - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

2019. Július 19. 18:06, péntek | Kék hírek

További emberölési ügyekben is vizsgálják D. Csaba felelősségét

Előre kitervelten, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség a csütörtökön Magyarországra szállított D. Csaba szerb-magyar kettős állampolgár ellen

2019. Július 19. 07:38, péntek | Kék hírek

Halálos baleset történt Kunszentmártonnál

A helyszínen meghalt egy kisbusz sofőrje, aki csütörtök délután Kunszentmártonnál elvesztette uralmát a jármű felett és fának csapódott.

2019. Július 18. 07:30, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy motoros Somogyban

Mezőgazdasági munkagépnek ütközött és meghalt egy motorkerékpáros szerdán a Somogy megyei Zicsnél - közölte a rendőrség a honlapján.