Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2016. Június 02. 15:46, csütörtök | Helyi
Forrás: Győri Filharmonikus Zenekar

Szekeres Adrien és a Győri Filharmonikus Zenekar közös hangversenye a Fertőrákosi Barlangszínházban

Szekeres Adrien és a Győri Filharmonikus Zenekar közös hangversenye a Fertőrákosi Barlangszínházban

Különleges helyszínen, a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban lesz hallható a Győri Filharmonikus Zenekar soproni, „Kékfrankos koncertek” bérletsorozatának utolsó előadása 2016. június 19-én, (vasárnap) 20.00 órakor.

Az impozáns környezetben, a magyar könnyűzenei paletta egyik legnépszerűbb hangú énekesnőjének, a különleges kisugárzású Szekeres Adrien legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel szimfonikus zenekari kísérettel, a könnyű műfajban is elsőrangú teljesítményre képes Győri Filharmonikus Zenekar közreműködésével. Az est karmestere Rácz Márton, aki már számos alkalommal dolgozott együtt az énekesnővel és az együttessel.
Biztosok vagyunk benne, hogy ez a kivételes hangverseny felejthetetlen élményt fog nyújtani mindazoknak, akik egy könnyed, nyáresti zenei kikapcsolódásra vágynak egy nagyszerű környezetben.

Jegyek kaphatók a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ jegypénztárában (Sopron, Liszt Ferenc u. 1.) vagy a http://www.jegy.hu hálózatában.

Legyen a vendégünk, nagy szeretettel várjuk!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 06. 09:10, kedd | Helyi

A kávé szeretete összehoz- Győri Kávékülönlegességek

Van egy fantasztikus „kávésztori” Győrben, aminek a főszereplői két „kávé guru”, akiket összeköt a minőségi kávé szeretete, és az, hogy szeretnének értéket teremteni a győri kávékultúrában.

2023. Június 06. 08:15, kedd | Helyi

Győrben koncertezik Péter Bence

A Győri Filharmonikus Zenekarral koncertezik Péter Bence. A világhírű zongoravirtuóz sajátos hangzásvilágával és játékstílusával lebontja a műfaji korlátokat.

2023. Június 06. 07:16, kedd | Helyi

Tűzpiros Ferrarit árverez el a NAV

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal következő árverésén. Az olasz fenevad becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

2023. Június 05. 10:16, hétfő | Helyi

Autósok figyelem! Keddtől aszfaltoznak a 83-as főút győri bevezető szakaszán

Aszfaltozás miatt forgalmi rend változásra és lezárásokra kell készülniük az autósoknak a 83-as út győri bevezetőjénél.